mokoko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 https://www.facebook.com/photo.php?v=10151875403860775&set=vb.11870725774&type=2&theater formula 1'de shell'e protesto düzenlemiş greenpeace ama müthiş bi şekilde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 tamam cok guzel planlanmis vs de, f1 pilotlarinin zafer ani o an. shellin degil. neyse ki bannerlar kucukmus. yine de mide bulandirir. arka plandaki shell logolarini da greenpeace sayesinde fark ettim. bu gune kadar hic bir f1de fark etmemistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 f1 pilotlarının üstüne benzin döküp yakmamış zaten adamlar. kutlamayı engellicek bişide yapmamamışlar. açtıkları pankartta nefret söylemi yada suç teşkil edicek bişide yok. bence baya güzel bi protesto olmuş. kimseye zarar vermeden çok akıllıca. shell o arkada logosu dursun diye kaç para veriyodur kim bilir. tamamen işi bozmuş adamlar. ben baya başarılı buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 2.den sonra bi tane büyük çıksaymış çok güzel olurmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 huehueh ikincisinin zamanlaması kötü oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 bişilerin protesto edilmesi bu kadar batmasın. orda en cok eğlenen f1 pilotları oldu zaten. unutulup gidilecek 238492731472 f1 sampiyonundan biri deilde en azından mevzulu bı torenın sampiyonu oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar