KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Şimdi isim vermiyim, listemde bir arkadasımın oyununa giridm. herife yazıyorum sesi cıkmyıor. SS PSS HOPP diyorum etki tepki yok. bi acaip oynuyor ama herif yanında oynarkende robot gibi. beklemiyor arada duvara takılıyor falan neyse Whisper attım la nabıyon oynayak diye, cevap olarak Edit diye bir mesaj geldi. Girdim baktım, BOT. Şimdi sorum su arkadaslar: Bu botun faydaları ne ola ki? İnternette okudum falan ama baya bannable duruyor silinmesi gereken bir konuysa silelim bilmiyorum da merak ettim. bir konu da, yani eğer velevki bot sa programın kendini böyle acık edip milleti zora düsürmemesi lazım değil mi? Edit: Başlığı da editledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 arkadaşının ismini ver de şikayet edelim banlasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Yada adres ver ıslak sopayla dövelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 benim arkadaşda kullanıyorda onda yazmıyor böyle şeyler.. Edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Nedeni ne olursa olsun bot konularına izin vermiyoruz. Kilitledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar