Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sam & Max 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
durun tarihine de öğrendim 26 Mart 2004.kaynak LeveL.[hline]Damarlarımda Türk kanı aktıkça,
Ayak bastığım yerlerin Türkiye olduğunu bildikçe,
Ata'mın izinde yürüdüğümü bildikçe
TÜRK OLMAKLA GURUR DUYACAĞIM
Mesaj tarihi:
full throttle II yeni oyun degil, eskisinin 3d versiyonu olacak demisti lucas arts ama degismis olabilir.

sam'n max 2 bir kac ay duyurulmustu zaten yanilmiyorsam. 3d olani da xbox icin cikacak.
Mesaj tarihi:
said:
-Mandrake-, 13 Aralık 2002 10:08 tarihinde demiş ki:
ya monkey island da yapsinlar :<

+1000000000001[hline]Damarlarımda Türk kanı aktıkça,
Ayak bastığım yerlerin Türkiye olduğunu bildikçe,
Ata'mın izinde yürüdüğümü bildikçe
TÜRK OLMAKLA GURUR DUYACAĞIM
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Bad Brain Entertainment, the investors behind A Vampyre Story, put a fire on the party last night when they announced that they are in negotiations with Lucasarts about the license of - I quote - a game that you all wanted but you didn't get (except for a fine trailer). Ok how many of you didn't know that this was Sam and Max 2? Those of you who didn't would better get on to some adventure-studying soon!

eh bi de yapımcılığı Autumn Moon Entertainment a (eski lucas çalışanlarının firması) verirlerse lucas oyunları 2. erası olacak demektir.bu bad brain entertainment ın hastası oldum bi anda.alman olmalarına rağmen (bkz: settlers ve alman oyun firmaları) ehue :lol:

özetliyim ben ingilizce bilmem diyenlere, gerçi ingilizce olmadan macera oyunları zor oynanır ama neyse:
diyo ki bad brain isimli firma oyunun haklarını satın almak için lucas ile pazarlık ediyormuş.oyun E3 2003 de bi trailer dışında hiçbişeye sahip değil.askıya alınmıştı en son.bi başka süper gelişme..
  • Yeni Oluştur...