BonePART Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 imamizer said: ya ben konuyu okudum. tekrar okudum. bi daha okudum. şu an 10 liraya 1 gb mp3 player alsan atsan cebe, haftada bir de parçaları değiştirirsin deme noktasına geldim. ben yazanak adar dendi. ama benimki daha samimi. adamın problemi ama su remotela türkiyeye eve muzik indiriyo almanyada okudugundan orda indiremiyo ole bi sefer atmayla cozulcek olsa externala atar getirir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 şu işi tamamen free olarak yapabildiğimi fark ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 BonePART said: imamizer said: ya ben konuyu okudum. tekrar okudum. bi daha okudum. şu an 10 liraya 1 gb mp3 player alsan atsan cebe, haftada bir de parçaları değiştirirsin deme noktasına geldim. ben yazanak adar dendi. ama benimki daha samimi. adamın problemi ama su remotela türkiyeye eve muzik indiriyo almanyada okudugundan orda indiremiyo ole bi sefer atmayla cozulcek olsa externala atar getirir zaten yok şöle oldu, müzikleri buraya getirdim (hollanda) evde dinliyorum ama laptop ssd çok ufak sığmıyor, bazen de yanımda laptop olmuyor okul bilgisayarında oluyorum. Evden vlc ile, plex ile stream atsam "upload illegal" sorunu var sonuç olarak nereye gittiğine bakmıyor, yoksa download şimdilik yasal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 almanyada olsam zaten gelmişti ceza şimdiye, tek torrent download edip, 1 günde ceza alıyor adamlar az da değil bin eurolar falan ne koyar ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Doğa çok fantastik çözümüm var sana. Shoutcast radyosu kur. Oraya bağlanırsın. Remotela sarkı değiştirirsin. ASFasfasf Almanyada biz okul DC++ sı vardı ordan sömürüyoduk. En önemlisi günlük 700 mb kota vardı onuda bitirmiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 ssl vpn yapabilirsin kendin, windows uzerinden, modemden nat yap bu kadar basit,neden baskarına evinizdeki sistemi acarsınız anlam veremiyorum. Hicmi ozel biseyiniz yok pcnizde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 10 tl'ye bi flüt al. bütün şarkıları hem çal hem dinle. hahahaahha yazarken güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar