medh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Amfiyi 2.5 sene önce 2. el olarak almıştım. Aldığım kişi sorun yok diye satmıştı ama amfinin dijital efektleri çalışmıyor kısacası kazık attı bana. Bende o zamanlar ekipmandan cok anlamadığım icin 1 sene sonra falan başka benzer bir amfide çalınca anladım. Lan bunlar böylemi çalışıyormuş diye. (delay reverb vs 4 tane efekti var) Yaptırmak için götürmedim ama muhtemelen cok az bir parayla tamir ettirilebilir. Bunu dışında amfide hiçbir sorun yok. Kozmetik görünüm olarak 9/10 . Marshall sanırım bu seriyi üretmiyor artık ama birebir aynı olanının 0 fiyatı mydükkanda 710 lira, 2. elleri de 450 - 500 arası gidiyor. Fiyat olarak 300 tl düsünüyorum. Lokasyon istanbul. İl dışı kargo ücretinide ben karşılarım. İlgilenenler öm atarsa telefonla görüşebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 tamir ettir öyle sat kolay satarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 vay be anılarım canlandı,eskiden vardı bendede çok krals alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 30DFX görünce aklıma Voodoo serisi geldi. Ne günlerdi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 jacabo said: tamir ettir öyle sat kolay satarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Tamir ettirip satmak gerekecek, anlaşıldı. Bu işlerden anlayan iyi bir yer bulmak lazım. Yinede bu fiyattan almak isteyen olursa öm atsın hala satılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 ben bunu 2007 gibi falan almıştım bu kadar pahalı dğldi ya ne ara uçtu bu müzik aletlerinin fiyatları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Dolar / euro fiyatları çok yükseltti. 1900 liraya meksika strat aldım 2 ay önce. Amerikan delux için 5400 istiyorlar yine amerikan standartlar 4300 - 4600. Bizde vergiler vs inanılmaz fark ettiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar