BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 direk konuya giriyorum evde 256 dsl bağlantım var ve 2 bilgisayara paylaştırılmış durumda ben nasıl diğer bilgisayarın hızını düşürebilirim program ayar vs?[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Netlimiter?Yada bir kota şeysi vardı ağ bağlantılarında,bir uzman gelirse söyler..[signature][hline]www.talonofdragon.tkFrp-Fk Sitesi-Admin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 lanet olası yazıyoda topicte; o kadarda içler acısı değilmiş durum[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Makinanın birine Netlimiter yükleyeceksin, ya da McAfee'nin falan (galiba) programları vardı paylaştıran.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 düşüremezsin ama net limiter fln dene[signature][hline]Lathor Wyrm :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.