Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patide Rahatsız Olduğum Noktalar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
fizban, 01 Ocak 2005 21:44 tarihinde demiş ki:
ee yazmayı unuttuğmu birşey varki, biz eski kullanıcılar, ya da kendi adıma konuşayım ben, patinin eski halini bildiğimden, böylesine bi durumdan rahatsız oluyorum.

kimilerine şu hal normal gelebilir, ama ben patinin teee çocukluğunu bilirdim, gül gibi çocuktu maşallahı vardı o zamanlar dediğimdendir belki de.

ama ben şahsen patinin bu yeni formunu hiç tasvip etmiyorum, nerde o eski patiler diyorum.

ben senin kadar eski bir pati değilim. forumu 2002de keşfettim. ilk zamanlarını bilmiyorum.. ancak bende seninle aynı duyguları paylaşıyorum ve nerde pepelekteki ortam diyorum hep.. eski üyeleri, eski paylaşımları özlüyorum.
iç geçirip duruyorum.. pf!..
Mesaj tarihi:
eskinin tekrar gelmesi imkansız. ve hiçbir zaman ilk zamanki ortamlar da geri gelmemiştir. örneği oldukça bol. maalesef.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
efkarlandım[signature][hline]Rewendor, 04 Aralık 2004 22:15 tarihinde demiş ki:
karpuz==>
Düşünüyorumda hayatımda hiç çılgınca bir şey yapmamışım... Dur hemen yapıp geleyim...
Rewendor===|
Evet "ya bir sniper beni vurmaya kalkarsa" diye hoplaya zıplaya, yön değiştire değiştire gitmen yeter be karpuzum :)
Mesaj tarihi:
ben bu eleştirilen zihniyette miyim acaba... merak ettim doğrusu...

trafik kazası vs. bu tarz insanların özeli olan ve başkalarını 1. dereceden ilgilendirmeyen konuların açılması bana gereksiz bir o kadar da saçma geliyo açıkçası. eskiden böyle şeyler görmezdim ben; madem eskiyi yâd ediyorsunuz...

birçok kişinin erişimi olan bi yerde insanları ne kadar yakın hissederseniz hissedin, paticik'i bi aile olarak görüyorsanız dahi aileyi ilgilendirecek bi şey olmadığı sürece o tür konuları açmanız yersiz olacaktır.

Paticik != MSN, ICQ vs.

Bence buna dikkat ederseniz, kimse kıl kıl cevaplar atmaz. Atan insanlar da zaten layıkını buluyodur, merak etmeyin...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Mesaj tarihi:
Eski pati ve yeni pati diye bir şey yok aslında.Değişen sadece mantık ve düşünce şekli.Eskiden herkes bi şeyler paylaşırdı ve ortak zeminde buluşmaktan ve konuşmaktan memnundu.Şu anda sadece ben diğer kişiyi nasıl ezerim,sırtına basıp nasıl daha yukarı çıkarım ve kendi egomu tatmin ederim düşüncesi var.Tamamen bu düşünce hakim demiyorum ve herkesi de suçlamıyorum ama sepette bozuk yumurtalar da yok değil
Mesaj tarihi:
said:
riglous, 02 Ocak 2005 00:21 tarihinde demiş ki:
Paticik != MSN, ICQ vs.

Çok doğru +1

Burası birşeyler paylaşmak için var ama butun aileyle paylasmak icin.

Ha pati son zamanlarda yeni gelen kullanıcılar saolsun bozuluyor mu, eski uyeler haklı mı, evet. Peki bunun için yeni uyeyi suclamak ne kadar mantıklı ki? Burası gelenler icin yeni bir ortam ve yeni ortamlara alısmak sure ister. Fakat yeni gelenlerin arasında bırakın ortama alısmayı ya da pati kulturune uzak olmayı gercek hayatta tanımak istemeyecegimiz lamer diye tabir edilebilen insanlar cıkıyolar.

Daha once de bu konuda fikrimi belirtmistim, ya patiye daha sert onlemler alınır (giriste mail dısında kriterler vs) ya da bu tip insanlar patiye gelmeye devam ederler. Mukemmel bi forum olamayacagımıza gore biseyden fedakarlık etmemiz lazım.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Mesaj tarihi:
said:
nedanko, 01 Ocak 2005 20:55 tarihinde demiş ki:

Bir de yeni üyelerle ile ilgili önermelerin bazılarına kılım.. Yeni üye alımı kapansın şu olsun bu olsun.. Bu tip insanlara daha onceden verilmiş bir cevabı aynen aktarıyorum. O zaman sen ve senden sonrakilerde gitsin...

ben sana katılmıyorum yeni üye alımı konusuna, şu son 1-1.5 aydır bazı şeylerin çivisi çıkmış durumda.
Yeni üyeler iyiler hoşlar da, prawlerın topiğine olduğu gibi bazen sanki 1000 yıllık forum üyesi gibi postlar atıyorlar. ondan sonra cevap verilince de "madalyalı ukalalar" deniliyor.

üye alımına bir zaman sınırı getirmek o insaın forum ortamını görüp bilmesine zaman tanır, böylece biz de eski ortamı tekrar oturturuz.

Şimdi bu adam siz yokken biz vadık yapıyor diyeceksiniz ve evet aynen öyle yapıyorum. Forumu 3 yıldır takip eden (ki wastinin dbyi aktarmadan önceki hali de var bunun) birisi olarak eski ortam - yeni ortam olayını çok güzel görüyorum.
Tamam zamanla ortamlar değişir ve gelişir ama buası değişiyor ve bozuluyor.
Mesaj tarihi:
o admaların çoğu da aramızda değil biliyorsun dimi azmo
ama onlar böyyle birer birer geliyorlardı
artık tümen tümen gelmeye başladılar
günde 1 bonziden fazlası overdose.
Mesaj tarihi:
@berk: ben kısıtlama taraftarıyım.. ama alım durdurulması taraftarı değilim.. onu belirttim..[signature][hline]vurun tuşlara vurunda birinci yapın prawler'ı, vurun tuşlara vurun...AAL'05

[Bu mesaj karakedi tarafından 01 Ocak 2005 20:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
2001 kayıtlıyım ve bu durumu sadece paticik ortamında görmüyorum. İnternetin yaygınlaşmasıyla ve internet başında geçirilen zamanın artışıyla beraber olmuş bir durum bence. Tabiki zihniyeti neyse herzaman öyle davranır insan ona birşey demiyorum. Bazı arkadaşların dediği gibi madalya olayları insanları kışkırtmaktan başka birşey değil. Oyunda level kasmak gibi..İnsanlar o madalyaları hiç dikkate almıyorlar sanmayın.Biriyle kavgaya girdiği zaman kendi madalyası daha değerliyse kendini üstün görüyor.Utanmasa "madalyana bak da konuş" diyecek. Ha benim madalyam yok diyemi böyle diyorum? hayır..Genelde okuyorum az cevap yazarım. mIRC olayına tamamen karşı çıkılıyor ama, paticikte çok takılan insanlar burayı chat zone olarak kullanmaktalar.Ayıklamaya kalksak chat-forum mesajı diye çok fazla chat mesajı çıkar. mIRC kanalı olsa o anki muhabbetini orda yapar ama gerçekten bilgi-fikir paylaşmak veya araştırmak vs. için kesinlikle buraya konu açmayı tercih edicektir. Daha fazla kullanıcıya adam gibi ulaşabilmek için..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Mesaj tarihi:
şu daniel_xavie nin açtığı başlık kadar beni rahatsız eden birşey olmadı şimdiye kadar[signature][hline]Aket Atum
"so hoder, why don't they let you shoot at your brother?
here, take this arrow, i'll help you aim..."
  • Yeni Oluştur...