Masticore Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Kamera kayıt için dvr cihazı almayı düşünüyorum hangi markayı önerirsiniz ? Bu işi yapan anlayan varsa bi yardımcı olsun. Yerli bir ton firma var ama kalite nasil bilmiyorum. 32 kanal lazım oldugu icin pahalıya gelicek gibi... Daha önce bilgiyarcıya söylemiştim balandi diye yerli bir marka getirmişti. (o zaman 16 kanal lazımdı ) Alet kompresör motoru gibi ses cıkarıyordu , havalar ısınınca yavaşlıyodu.İçine ne adi bir fan,sogutma sistemi koymussa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 TTec DVR'lar var, onlara bak derim arkası sağlam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Hmm sitesinde goremedim pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Hakkaten de en çok 16 varmış ya. Pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 samsung kamera ve dvr'larını kullanıyorum, genel anlamda tavsiye edebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar