AthleT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Arkadaşlar belli bi tad bozukluğu söz konusu...Niye diyeceksiniz..Normalde Bandrolsüz olan (kaçak) sigaralara bandrol vurup piyasaya sürdüler son zamanlarda.... Nasıl anlıcaz nasıl önlem alıcaz? -Marlboro tiryakileri hemen anlıyo...Arada-sırada içiyosanız çok sigara tüketilen yerlerden alın... Aslında tek çözüm yolu sigarayı bırakmak... Ben öyle yaptım çokta güzel oluyo...[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 okadar kolay bırakmak.. ben hiç içmedim içmemde nasıl başlamıyorsam ( ki bölümde okadar çok içen varki unide..) bırakmasıda okadar kolay azaltarak fln olmaz o iş bıraktım diyeceksin ve bırakıcaksın babam bıraktı uzun süre içmişti bıraktı gayette rahat günde 1.5 paket marlboro içiyordu artık hiç içmiyor[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * *
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 bende bırakmak istiyorum !!! [signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle) Websitesi:http://www.darkage.gen.tr
Head Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 sigara içseydim maltepe veya 2001 içerdim heralde.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
bravecik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 ankara da da war ya ne zaman kırmızı alsam sahte[signature][hline] hızlı yaşa genç öl cesedin yakışıklı olsun
Öne çıkan mesajlar