Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Umarim internet kullanicilarin leyhine bir karar alinir.. http://rtuk.tv/index.php?subaction=showfull&id=1104427509&archive=&start_from=&ucat=2& Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 http://rtuk.tv/index.php?subaction=showfull&id=1104427509&archive=&start_from=&ucat=2&yapalım[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Ben ADSL kullanıyorum burda yok zaten kablo kabloculara yazık oluyodu gerçekten fiyatlar düzelir inşallah[signature][hline]1 milyon e-kart kampanyasına sende katıl www.tev.org.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 ha gayret başarıcaz bu işi :)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 İyi olmuş[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 adamın canına tak etmiş :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 vay be türkiyede böyle seyler oluyormuydu?darısı adslnin basına =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinnika Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 said: yevaud, 30 Aralık 2004 19:44 tarihinde demiş ki: Ben ADSL kullanıyorum burda yok zaten kablo kabloculara yazık oluyodu gerçekten fiyatlar düzelir inşallah Dial Up'tan hangisine geçsem diye uzun süre düşündüm... kampanya nedeniyle ADSL tercih ettim, 1 ay oldu... 2 kez hiç bağlanamadım ve hattı modemden söküp yine mecburen dial up kullanmak zorunda kaldım... ayrıca verdikleri posta adresini de bir türlü oluşturamadım ve posta kutusuna giremedim... sorduğum arkadaşlar da posta kutusunu kullanamadıklarını belirttiler... bu durumu nereye şikayet edebiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Adsl'nin kotu oldugu burdan anlasiliyor zaten, sikayet edecegin ya da sikayet ettiginde sana cevap verecek bir kisi yok. [Bu mesaj Sinowhatrecup tarafından 31 Aralık 2004 00:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 ADSL mailinin adresi sanıyorumböyle bişeydi... Bu arada su an ADSL coktu gibi birsey Cok az siteyi acıyor Yabancılarda neredeyse 0 performans Ama yinede su ana kadar cektiğim toplam 3 5 sıkıntı 1 gunden uzun surmedi Yarına hallolur :)[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: akinnika, 30 Aralık 2004 23:28 tarihinde demiş ki: said: yevaud, 30 Aralık 2004 19:44 tarihinde demiş ki: Ben ADSL kullanıyorum burda yok zaten kablo kabloculara yazık oluyodu gerçekten fiyatlar düzelir inşallah Dial Up'tan hangisine geçsem diye uzun süre düşündüm... kampanya nedeniyle ADSL tercih ettim, 1 ay oldu... 2 kez hiç bağlanamadım ve hattı modemden söküp yine mecburen dial up kullanmak zorunda kaldım... ayrıca verdikleri posta adresini de bir türlü oluşturamadım ve posta kutusuna giremedim... sorduğum arkadaşlar da posta kutusunu kullanamadıklarını belirttiler... bu durumu nereye şikayet edebiliriz? o senden kaynaklanıyor modeminin iki ışığı da yanıyorsa hattın açık demektir. sen bağlanamıyorsan ttnet napsın. ayrıca dial up modemini sökmen faydana olurdu. ve hatta adsl mail çalışıyor ve hatta ttnet pop3 sunucusu da veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinnika Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 dial-up modem dursun bence, arada işe yarıyor.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 ttnet'in posta kutusunu ben cok rahat bi şekilde sorunsuz kullanıyorum? adsl de[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 bu dsl maili nasıl aldınız bir tülrü bilgileirmi kabul etmedi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 haha süper bilet kesmiş telekoma, patlasın ![signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki: Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 "Yine Telekom resmi internet sitesinden aldığım ADSL tarifesi ile Kablo İnternet tarifesini Hemen Mahkemeye, " EŞİT HIZA,EŞİT HİZMETE, EŞİT TARİFE UYGULANMALI " diyerek yeniden başvuruda bulundum." bence: bu başvurusu da leyhine bir durumu ortaya koymuş ancak sonuçta ikisi aynı hizmet değil. adamın maduriyetini dikkate alan mahkeme böyle bir karar vermiş ancak yargıtay bu hizmetlerin eşit olmadığına hükmedecektir. ayrıca eğer kablocular haklı bulunursa ben de " EŞİT HIZA,EŞİT HİZMETE, EŞİT TARİFE UYGULANMALI " diyerek yeniden başvuruda bulunurum. ve kabloya göre adsl kullanıcısı olarak dez avantajlı durumda olduğumu anlatır hizmetlerin eşit olmadığını ve benim hizmetimin düşük kalitesi gereği ucuz olması gerektiğini anlatırım. bu uyanık kablocu arkadaş 1. raundu kazanmış ancak yargıtaydan döner bu karar! sonuçta kablo daha kaliteli bir hizmet ve adsl den pahalı olması gerek mi ---- gerek. ha ücretlendirmede o kadar fark olur mu ----- olmaz tt şerefsiz mi ------------ şerefsiz hizmeti düzgün mü ----------- değil elin fransasına yalakalık olsun diye alcatelin artıklarını aldık mı ------------- aldık kendimiz özelleştirmede olsun hizmet anlayışında olsun üretimde olsun bir yerlere gelmedikçe bu işler hep böyle mi olacak ---- öyle görünüyor![signature][hline] [Bu mesaj armra tarafından 31 Aralık 2004 17:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 konuşmaya bilşe değmez. [SİLİNDİ] başka bişey demiyorum[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- 2005 teki en kötü gününüzün 2004 teki en iyi gününüzden çoook daha mutlu , sağlıklı , sevinçli vesaire vesaire geçmesi dileğiyle. [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! [Bu mesaj tunch tarafından 31 Aralık 2004 17:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 yürü be rtük kim tutar seni..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 109) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 ohh helal olsun adama Şerefsiz telekom beter ol.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 helal olsun bizim yapamadıgımız yapmıs. bende 512k kullanıyom 350k nın üzerini hiç görmedim[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. M.Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 şu kullanıcı girişi ve şifre bölümüne gelince ek yazı çıkmasın.. anlarız heralde ne olduklarını..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ayiptir, hem para al hemde hizmet verme, $erefsizlikten ba$ka bir$ey degil..[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 helal olsun adama. Bu davada birçok kullanıcıya örnek olacaktır ilerisi için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 üstteki mesajımın başka topikte olması gerekiyordu.. Kusura bkmayın arkadaşlar..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar