Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Time of troubles

Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

Time of troubles ile ilgili offical bir zar hedsi varmidir. Yani partydeki mage buyu yapinca $u $u zarlar atilir $u $u gelirse $u listeden $u effect olur hede gelirsede b listesinden bir zar daha atilir ve hode gelir $eklinde.
Kari$ik oldu biraz yani ozetle TOT daki wave bozuklugundan dolayi belirlenmi$ yada tavsiye edilen bir tablo mevcutmudur? Ben pek bi$i bulamadim google da 15243612 bin sayfa arasindan sacma $eyler cikti.
Time of troubles da oyun oynatan varsa daha once buyu sisteminde ne gibi bir yontem izledi.

Bi$ey cikmassa kendim bir zar tablosu hazirlamaktayim onu kullanicam ama tabiki hazir ve ozelliklede offical bi$eyler varsa ozaman daha cok memnun olurum :)[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Sosyal ağlarda paylaş

time of troubles sırasında pekçok cleric'in büyüleri çalışmıyo direk. Mystra da ortalarda olmadığı için dead magic ve wild magic arealar ortaya çıkıyo. bi wizard wild magic areada büyü yapmaya kalkarsa belli bi olasılıkla wild surge oluyo. wild magic arealarla ilgili detaylı bilgi forgotten realms campaign settingde mevcut. fekat manual of the planesde de var.

basitçe şöyle çalışıyo. bi büyü yapıldığında wild surge olup olmadığını kontrol etmek için büyücü caster level check atıyo (d20 + caster level vs. DC 15+spell level) eğer başarılı olamazsa wild surge oluyo. wild surge efektleri herhangi bişey olabilir. fekat random belirlemek istersen rod of wonders'a bak dungeon master's guidedan...

bu arada dead magic arealar da direk antimagic field etkisi yapıyo. hiçbi spell, spell-like ability veya supernatural ability çalışmıyo...

son olarak Psionicler bu tersliklerden etkilenmiyolar. hatta bildiğim kadarıyla lolth ve arcane büyünün yokluğunda menzoberranzandaki, psionlarıyla ünlü bir minor house, darbe yapmaya çalışıyo (ve nerdeyse başarıyoda)

bir de öneri. wave bozukluklarından dolayı oluşan impeded ve enhanced magic arealar da olabilir. ya da belli günler wizard büyüleri impeded, enhanced, wild ya da dead magic areadaymış gibi çalışabilir...
bunlardan da manual of the planesda bahsediliyo.
[signature][hline]Jaan, 26 Aralık 2004 23:09 tarihinde demiş ki:
ÜĞstak atta odayı kısıp giridik.

[Bu mesaj Grudge tarafından 30 Aralık 2004 23:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet tanrılar yeryüzünde olduğu için clericler tanrılardan güç alamıyor, bu yüzden wizardlar ve özellikle psionicler clericlere karşı baya bir güçlenip ortamı dağıtıyor gibi birşey hatırlıyorum. Hoş bu her tanrılar arası çelişkisinde olan birşey gerçi heh.[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grudge, 30 Aralık 2004 23:52 tarihinde demiş ki:

basitçe şöyle çalışıyo. bi büyü yapıldığında wild surge olup olmadığını kontrol etmek için büyücü caster level check atıyo (d20 + caster level vs. DC 15+spell level) eğer başarılı olamazsa wild surge oluyo. wild surge efektleri herhangi bişey olabilir. fekat random belirlemek istersen rod of wonders'a bak dungeon master's guidedan...

bu arada dead magic arealar da direk antimagic field etkisi yapıyo. hiçbi spell, spell-like ability veya supernatural ability çalışmıyo...

Bunlar lazimdi bana :) digerlerini biliyorum zaten. baktim msnde goremedim oradan soracaktim buraya yazidm bende :)[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."

[Bu mesaj Dragonfire tarafından 30 Aralık 2004 23:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ekstra bilgi :)

-son olarak Psionicler bu tersliklerden etkilenmiyolar. hatta bildiğim kadarıyla lolth ve arcane büyünün yokluğunda menzoberranzandaki, psionlarıyla ünlü bir minor house, darbe yapmaya çalışıyo (ve nerdeyse başarıyoda)-

şu kısım drizzt kitaplarından birinde anlatılıyor direk :) hatta bakim.. hmm legacy of drow serisindeymiş.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 30 Aralık 2004 23:55 tarihinde demiş ki:
evet tanrılar yeryüzünde olduğu için clericler tanrılardan güç alamıyor, bu yüzden wizardlar ve özellikle psionicler clericlere karşı baya bir güçlenip ortamı dağıtıyor...

Psionicler konusunda haklısın ama wizardların yada socererların bir üstünlük sağladığını sanmam.Wild macig zonelar clericlerin büyü yapamamasında daha fazla zorluk yaratıyor arcane spellcasting kullanan inanlara...
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bildiğim ise tam tersi.Clericler yine büyülerini yapıyorlar ma büyülerin doğru çalışması için tanrıların belli mesafe sınırı içinde olması gerekir.Tymora clericleri Time of Troubles'ta böyle yardımcı olmuşlardı insanlara.Şehri tam olarak hatırlamıyorum ama FR Campaing Setting'te yazması gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Norak, 31 Aralık 2004 22:13 tarihinde demiş ki:
ekstra bilgi :)

-son olarak Psionicler bu tersliklerden etkilenmiyolar. hatta bildiğim kadarıyla lolth ve arcane büyünün yokluğunda menzoberranzandaki, psionlarıyla ünlü bir minor house, darbe yapmaya çalışıyo (ve nerdeyse başarıyoda)-

şu kısım drizzt kitaplarından birinde anlatılıyor direk :) hatta bakim.. hmm legacy of drow serisindeymiş.

evet hatta siege of darkness ta hatta house oblodra bunu yapan

matron baenre yi neredeyse öldürüyorlardı, psionic hand myidi neydi onnula tutup boğuyodu

tabi lloth geri gelince oblodra moblodra kalmadı[signature][hline]Aket Atum
"so hoder, why don't they let you shoot at your brother?
here, take this arrow, i'll help you aim..."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...