555 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 ya şöyle bir cam fanusta yalnız , japon balıklarına göre daha uzun yaşayan balık arıyorum.tetra bu gruba dahil olabilir mi?yoksa direk yazıyo muyum?[signature][hline]aşk böceği la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 tetralar fanusta beslenemez. Akvaryum Tutorial[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: Fistan, 21 Aralık 2004 21:25 tarihinde demiş ki: tetralar fanusta beslenemez. Akvaryum Tutorial TETRAlar kavanozda bile beslenirler biliyorum çünkü fanusta besledim.......Tamamı fistancım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 beslenmez. kaç saat yaşamıştır? tetra ile betayı karıştırmıyorsunuz değilmi :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 102) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ya akvaryumda deil de fanusta yaşayan en uzun ömürlü balık hangisi?[signature][hline]aşk böceği la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ömrünü nereden bilelim :) 46546 tane yem atarsan attığın gün gidebilir mesela.. :) balıklarda ömür olayı yok diye biliyorum[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 102) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 fanus için en uygun balık japon balığıdır,teleskop da olabilir.soğukmuş diye kibarlık yapmazlar uzun süre yaşarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: Gothic_Angel, 24 Aralık 2004 18:26 tarihinde demiş ki: said: Fistan, 21 Aralık 2004 21:25 tarihinde demiş ki: tetralar fanusta beslenemez. Akvaryum Tutorial TETRAlar kavanozda bile beslenirler biliyorum çünkü fanusta besledim.......Tamamı fistancım ? tetra balıkları sürü balıklarıdır. 23-28oC arası sıcaklıklarda yaşarlar.Suyun kalitesine sürekli dikkat etmek gerekir. Sertlik 12 GH'ın, pH da nötrün yani 7'nin altında olmalıdır. Çok hareketlidirler. bu yüzden asla ve asla fanusta yaşayamazlar.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 benim ilk aldigim japon baliklarim 6 sene yasamislardi, onlar olunce tekrar aldim ayni sartlarda bakmama ragmen 1 ay yasadilar. baliklar hakkinda cok bilgisizim ama turune gore degisiyor sanirim, japon baliklarinin tamamina kisa omurlu demek yanlis olur.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 suyun sertliğine ph şına nasıl bakıyorsun acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 beta[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: Maligor, 25 Aralık 2004 14:02 tarihinde demiş ki: suyun sertliğine ph şına nasıl bakıyorsun acaba? ph, sertlik , gh gibi değerleri ölçmek için kitler satılıyor. mesela ph ölçmek için renk skalası oluyor kitin içinde.bide sıvı. o sıvıdan ölçeğine göre bi şişeye koyuyosun içine ölçeği kadar akvaryumun sıvısını koyuyosun alan renge göre renk skalasına bakıyosun ph ı belirliyosun[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ph değeri sanırım turnusol kağıdı ilede ölçülüyordu...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 103) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 mavi olursa baz kırmızı olursa asit deil mi ya?[signature][hline]aşk böceği la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 eheh akvaryumda genelde asidik çıkar genelde dedigime bakmayın herzaman asidik çıkar :P burada önemli olan değeridir. 6.0 mı 6.5 mu 8.0 mi falan. 5.5 üstü asidik yani. çok ender türler 5.0 ph ister.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: orc_lord, 24 Aralık 2004 18:40 tarihinde demiş ki: beslenmez. kaç saat yaşamıştır? tetra ile betayı karıştırmıyorsunuz değilmi :) valla yaa karıştırdım birden aceleye gelince eyvallah[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: Dorsia, 26 Aralık 2004 08:33 tarihinde demiş ki: evet mavi olursa asidik kirmizi olursa baz di... ulan en sevmedigim ders kimyaydi ama hala hatirliyorum ya... *!kesin yanlistir elbet:)* lan bu biyolojide İnorganik bazlar lan :D[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 tuçecan okulda sor bi ara bana detaylıca anlatırm yardımcı olurum sana..[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Tetra nasil yasasin fanusta :)[signature][hline]Enrique Lynx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar