555 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 ya şöyle bir cam fanusta yalnız , japon balıklarına göre daha uzun yaşayan balık arıyorum.tetra bu gruba dahil olabilir mi?yoksa direk yazıyo muyum?[signature][hline]aşk böceği la petite ezique
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 tetralar fanusta beslenemez. Akvaryum Tutorial[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin!
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: Fistan, 21 Aralık 2004 21:25 tarihinde demiş ki: tetralar fanusta beslenemez. Akvaryum Tutorial TETRAlar kavanozda bile beslenirler biliyorum çünkü fanusta besledim.......Tamamı fistancım ?
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 beslenmez. kaç saat yaşamıştır? tetra ile betayı karıştırmıyorsunuz değilmi :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 102)
555 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ya akvaryumda deil de fanusta yaşayan en uzun ömürlü balık hangisi?[signature][hline]aşk böceği la petite ezique
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ömrünü nereden bilelim :) 46546 tane yem atarsan attığın gün gidebilir mesela.. :) balıklarda ömür olayı yok diye biliyorum[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 102)
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 fanus için en uygun balık japon balığıdır,teleskop da olabilir.soğukmuş diye kibarlık yapmazlar uzun süre yaşarlar.
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: Gothic_Angel, 24 Aralık 2004 18:26 tarihinde demiş ki: said: Fistan, 21 Aralık 2004 21:25 tarihinde demiş ki: tetralar fanusta beslenemez. Akvaryum Tutorial TETRAlar kavanozda bile beslenirler biliyorum çünkü fanusta besledim.......Tamamı fistancım ? tetra balıkları sürü balıklarıdır. 23-28oC arası sıcaklıklarda yaşarlar.Suyun kalitesine sürekli dikkat etmek gerekir. Sertlik 12 GH'ın, pH da nötrün yani 7'nin altında olmalıdır. Çok hareketlidirler. bu yüzden asla ve asla fanusta yaşayamazlar.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin!
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 benim ilk aldigim japon baliklarim 6 sene yasamislardi, onlar olunce tekrar aldim ayni sartlarda bakmama ragmen 1 ay yasadilar. baliklar hakkinda cok bilgisizim ama turune gore degisiyor sanirim, japon baliklarinin tamamina kisa omurlu demek yanlis olur.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Alexey Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 suyun sertliğine ph şına nasıl bakıyorsun acaba?
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 beta[signature][hline]:))) !!! ........................
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: Maligor, 25 Aralık 2004 14:02 tarihinde demiş ki: suyun sertliğine ph şına nasıl bakıyorsun acaba? ph, sertlik , gh gibi değerleri ölçmek için kitler satılıyor. mesela ph ölçmek için renk skalası oluyor kitin içinde.bide sıvı. o sıvıdan ölçeğine göre bi şişeye koyuyosun içine ölçeği kadar akvaryumun sıvısını koyuyosun alan renge göre renk skalasına bakıyosun ph ı belirliyosun[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin!
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ph değeri sanırım turnusol kağıdı ilede ölçülüyordu...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 103)
555 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 mavi olursa baz kırmızı olursa asit deil mi ya?[signature][hline]aşk böceği la petite ezique
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 eheh akvaryumda genelde asidik çıkar genelde dedigime bakmayın herzaman asidik çıkar :P burada önemli olan değeridir. 6.0 mı 6.5 mu 8.0 mi falan. 5.5 üstü asidik yani. çok ender türler 5.0 ph ister.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin!
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: orc_lord, 24 Aralık 2004 18:40 tarihinde demiş ki: beslenmez. kaç saat yaşamıştır? tetra ile betayı karıştırmıyorsunuz değilmi :) valla yaa karıştırdım birden aceleye gelince eyvallah[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır..
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: Dorsia, 26 Aralık 2004 08:33 tarihinde demiş ki: evet mavi olursa asidik kirmizi olursa baz di... ulan en sevmedigim ders kimyaydi ama hala hatirliyorum ya... *!kesin yanlistir elbet:)* lan bu biyolojide İnorganik bazlar lan :D[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır..
elma Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 tuçecan okulda sor bi ara bana detaylıca anlatırm yardımcı olurum sana..[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected]
Heaven Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Tetra nasil yasasin fanusta :)[signature][hline]Enrique Lynx
Öne çıkan mesajlar