BaaL Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 sapa sağlam, ölü piksel falan yok, güzelce paketlenip gönderilecektir. yaninda vga + dvi kablo da yollarım. 125tl ye alın sizin olsun. aras kargo ile anlaşmam var 20tl ye falan gider tüm türkiyeye. http://www.trustedreviews.com/Samsung-SyncMaster-T200-20in-LCD-Monitor_Monitor_review Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Selam, Neredesin? Alabilirim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Antalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Selam, Paneli mat ve çiziksiz ise (zaten ölü/yaralı pixel yok demiştin) aldım gitti. Not: Aras taşırken ebesini öpmesin cihazın : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 yok yok, çok güzel paketlerim monitör kutusu var yeni aldığımın kutusuna köpükleriyle falan koyarım. ben bi alete bi daha bakayım da panel vs durumlarına yazayım buraya tekrar ezbere yazdım yalan olmasın :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Selam, ÖM atıp IBAN falan bildirirsin sorun yosa eğer :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar