Katibim Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 e peki hangi kodlar sağlam hangileri sağlam değil ? :D Bu arada dsg alırken mesela neye bakmak lazım vites geçişlerinde titreme varmı dururken filan gibi şeyler mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 anlayamazsın. bi anda hata verir, mekatronik diye kitlerler doğuştan 5 lira. ıslak tip dsg ler var da 6 ileri olanlar, eski passatlarda o mu kullanılıyo yoksa kuru tip 7 ileri mi onu araştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Selam, http://www.evosoft.dk/tech.html Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 şirket arabalarından birinde 100k ya gelmeden dsg sallabaş olmuştu yolda bıraktı anlayacağınız hiç güven veren bir şanzıman değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Selam, Yeniler sağlam revize yedi diye biliyorum. O yüzden 2009-2010 riskli dönemler diye düşünüyorum. 1.8 için multitronik olsa tadından yenmez ama sadece Audi için : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 paramecium said: Selam, Yeniler sağlam revize yedi diye biliyorum. O yüzden 2009-2010 riskli dönemler diye düşünüyorum. 1.8 için multitronik olsa tadından yenmez ama sadece Audi için : Saygılar. passat benim bildiğim kadarıyla audi bandında üretilen araç Donanım değşikliği sadece isim olarak değilmiydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Ben her zaman yüksek hacimli motor tercih ediyorum. 1.4'den de aynı beygir alınabilir ancak ortada gözle görülür bir emisyon ve ses kirliliği oluşur. Ayrıca litre olarak araç daha büyük hacime sahip olduğundan, aynı şartlardaki hareket kabiliyeti de değişken olacaktır diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Selam, Bildiğim kadarıyla CVT tip multitronik şanzıman VW grubu içinde sadece Audi'de mevcut. Çift kavramalı otomatik vites olan DSG ise VW çatısı altındaki tüm modellerde kullanılıyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 2012 uretim yili dsglerde revizyona gidildi, risk tabii ki yine var ama ben olsam 2012 oncesinden uzak dururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar