Katibim Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Evet arkadaşlar bir soruyla daha karşınızdayım Sizce bu iki motor seçeneğinden 1.8 i seçersem yakıt konusunda 1.4 almadığıma pişman olurmuyum ? Yada sizler al 1.8 uza yollarda diyenlerdenmisiniz ? Yoksa az yakar az kaçarcılardanım mı dersiniz Hadi bakalım buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 ha bu arada sende yaklaşık 12 bin km yapıyorum yıl sonu tatil de dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 1.8tsi mi kaldı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-askeri-personelden-passat-1.8-tsi-exclusive-temiz-156169039/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 1.4 tsi yazılımla 200hp yapmak cok zor değilken niye 1.8 alasın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 1.4 al, illa güç diyosan 210 hp yapmak çocuk oyuncağı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Selam, 1.4TSI kaç HP; 1.8TSI kaç HP? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 89 model mersedes 250 Turbo Dizel al. siyah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 1.4 160 hp al tabii, 122likten pek cacık olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 1.4 122 hp 1.8 160 hp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Selam, 1.8TFSI 118kW 250Nm http://paultan.org/images.paultan.org/uploads/2006/10/18tfsitorque.gif 1.4TSI 90kW 200Nm http://i1133.photobucket.com/albums/m582/09Nazilli/CAXALeistung.png Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Ee e Yani 50 nm tork için değmezmi diyorsunuz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Selam, 1.8 için konuşursak sana +25% tork ve +31% güç sunuyor. Ayrıca 1.8'in sana turbo devreye girene kadar sunduğu tork da yüksek; 130Nm vs 160Nm. Hem biraz daha uzun bu torku sana sunabiliyor ve redline yaklaşık +500rpm daha yüksek. Kullanıldığı kasaya göre tüketim değerlerine de bakmak gerekir. MTV farklarına da bakmak gerek. Ona göre değer mi değmez mi bakabiliriz. Golf gibi ufak kasalarda 1.4 yeterli gelir bence (140'lık versiyon çok daha mantıklı olur ama). Daha hantal kasalarda 1.8TFSI düşünülebilir. Kaldı ki bence 1.8TFSI motor bence daha yüksek 180HP civarında güç sunmalıydı; benim eski FSI olmayan emektar 110kW güç sunuyordu. Pederin emektar ise 140kW falan sunuyordu. FSI ve günzel teknoloji/yazılım ile değerlerin daha yüksek olmasını veya aynı değerlerde daha düşük tüketimler sunmasını isterdim. 118kW bence az. PS: 'konusuda' değil 'konusu da' şeklinde olmalıydı başlık... düzeltiyorum ve kınıyorum... *kınnnnnnn* Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 kınandım :) peki paramecium Yakıt konusunda da bir yorum istesem senden ? Pişman olurmuyum sence 1.4 tsi almadığıma Not: senede max +-11k km yapan birisiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Selam, Hangi araçlarda düşünüyorsun bu motorları? Kasa ağırlığı, şekli, şemali, şanzımanı falan filan hep bu tüketime etken neticede :) Marka/model belirtirsen daha rahat yorumlarım. Haricinde yorumlar motor bazında kalır. Katibim, kınama ile ilgili tutanak tutuldu mu :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 hocam tutanak işini sonraya bırakalım malum sicilimize toz kondurmadık bu zamana kadar :D düşündüğüm araç şunlar 1.8 tsi http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-askeri-personelden-passat-1.8-tsi-exclusive-temiz-156169039/detay 1.4 tsi http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-acardan-70000km-2009-volkswagen-passat-1-4-tsi-exculisive-dsg-157659258/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Selam, Passat gibi bir kasa için ağırlıktan ötürü 1.8 derdim kafadan. Eğer çabuk ivmelenme eğilimli bir kullanımın varsa da 1.8 motor derdim çünkü 1.4'ü istediğin hıza istediğin sürede çıkmak için daha fazla sıkıştıracaksın e bu sana tüketim olarak geri dönecek. MTV değerleri 644TL vs 1.185TL olacak. 140'lık 1.4TSI konuşulsaydı belki daha farklı yorumlayabilirdim. Tercihim 1.8 olurdu. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Onceki sayfada dedigimiz gibi; 1.4 luk tsi da istedigin beygire ulastiriliyo abi. Bence cok mantikli degil 1.8 ama benzin fiyatini goz onune alirsak mtv tolare edilebilir gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Selam, Bu arada 1.8TSI motor seçeneği triptornik ile mi sunuluyor; 1.4TSI olanda DSG var onu biliyorum da. Eğer DSG değil ise tüketim konusunda seni üzer, 'arıza çıkar mı yaaaa' korkusu da pek yaşatmaz. 2009 yılına ait DSG bence pek yaklaşılmaması gereken bir ürün. Islak tip ise sorun yok tabi :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Selam, Esh said: Onceki sayfada dedigimiz gibi; 1.4 luk tsi da istedigin beygire ulastiriliyo abi. Bence cok mantikli degil 1.8 ama benzin fiyatini goz onune alirsak mtv tolare edilebilir gibi sanki. MTV nasıl tolere edecek ki; 1.4'ün MTV tutarı 1.8'İn yarısı kadar resmen :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 3 depo benzin abi iste aradaki fark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Selam, Şimdi 3 depo diyince kötü hissettim. 350TL'e falan dolar hatta o depo; 70 litre x 5TL/litre... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 ya aslında dediğin gibi 1.8 in daha iyi olacağını düşünüyorum Hem motoru fazla yormaz buda yakıt ekonomisi sağlar E vereceğim 592 tl vergi de fazla koymaz ama bu dsg sorununu nasıl anlarım varmı bilgisi olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 paramecium said: Selam, Bu arada 1.8TSI motor seçeneği triptornik ile mi sunuluyor; 1.4TSI olanda DSG var onu biliyorum da. Eğer DSG değil ise tüketim konusunda seni üzer, 'arıza çıkar mı yaaaa' korkusu da pek yaşatmaz. 2009 yılına ait DSG bence pek yaklaşılmaması gereken bir ürün. Islak tip ise sorun yok tabi :) Saygılar. 1.8 dsg şanzımanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 selam, Kodlarına bakmak gerekli : DSG, TR pazarı için risk! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar