Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Baya garip seyler gorcekmisiz gibi geliyor bana.......... http://www.ntvmsnbc.com/news/303338.asp [Bu mesaj Sinowhatrecup tarafından 01 Ocak 2005 20:34 tarihinde değiştirilmiştir]
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Bence kızına BMC ismini veren baba daha komikti.[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Haha süper ya =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse "I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 alla alla. kafayı sıyırmış bunlar ya :-D[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 bunlar boş işler[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 soyadları .com olasymış çok tatlı olurmuş aslında.. ssgsdfg tabak çanak kırılması gibi adları var zaten[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 kendi adını com koysun çocuğundan ne istiyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
codename_curse Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ali - burda mehmet - burda ayşe - burda .com - ???!&;(^%&=?'^%!=%;?[signature][hline]"Reha acı var mı acı" Erman Toroğlu "Ermancığım hava sıcak oralar nası?" Rehanın cevabı
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Tek tanrılı dinler yetmeyebilir bu adama akıl fikir vermek konusunda.[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 http://www.ntvmsnbc.com/news/303338.asp[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki? ben seninle gülmüşüm..
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 bu ne be adam hala bazı şeyleri aşamamış anlaşılan heh. O değilde buda sanırım çocuğunu kendini temsil eden bir gururlanma objesi olarak gören bir baba olacak malesef.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Alexi yeter yeterin varsa abi artık felsefik misin nesin bu ne ak cümle öbeklerine mi calısıyosun evde bi dur ak artık bi dur kitap mı var lan böle seyleri yazan guide mı var elinde[signature][hline]öttürürüm
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 değil. Daha önce ABD’li bir yazılımcı oğlunun adının yanına version 2.0 takısını eklemek istemişti. ABD’de babalar çocuklarına kendi isimlerini veriyor ve sonuna Junior (Jr.) takısını ekliyor. Version 2.0 takısı da, 21’inci yüzyıla ait bir ek olsa gerek. Çocuğuna yazılım terimleriyle isim verenlerin en ünlüsü ise açık kaynak işletim sistemi Linux’un yaratıcısı Linus Torvalds. Torvalds, kızına Patricia adını vermesine karşın, ona ‘Linus v2.0’ olarak atıfta bulunuyor. Bu adamları bilgisayardan uzak tutmak lazım[signature][hline]Lathor Wyrm :)
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 bunların amacı ne acaba haberlere çıkıp ilgi çekmek mi? hakkaten allah akıl fikir versin yani böyle insanlara tek yardım ordan gelir yani[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Apache Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 hehe hakikaten akil fikir gerekli fazlasiyla said: Alexi_Septimus, 01 Ocak 2005 22:25 tarihinde demiş ki: Tek tanrılı dinler yetmeyebilir bu adama akıl fikir vermek konusunda. alexi sende sacmalamissin[signature][hline]shinsetsu desu..
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 model 216 eheheh çocuğum gay olursa ismini bu şekilde değiştirebilirim belki[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 said: Eternal, 02 Ocak 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Alexi yeter yeterin varsa abi artık felsefik misin nesin bu ne ak cümle öbeklerine mi calısıyosun evde bi dur ak artık bi dur kitap mı var lan böle seyleri yazan guide mı var elinde Webcam açık kalmış yine, hep unutuyorum işte bak ehah.Kimseye söyleme bakarak yazdığımı. said: Apache, 02 Ocak 2005 02:18 tarihinde demiş ki: hehe hakikaten akil fikir gerekli fazlasiyla alexi sende sacmalamissin Ehah, yoo. Olympos taki bütün tanrılar akıl fikir verse belki daha mantıklı bir insan olabilirdi arkadaşımız.Tek tanrı yetmez bu işlere. Ne ka ekmek o ka köfte hehe.[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Heheh Alexi ağızlarının payını verir diye cevap yazmamıştım, iyi etmişim =) ROLFMAO demek istiyorum[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse "I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen
SemraTeyze Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 OHA![signature][hline]Korkmayın ben Gwindon
Öne çıkan mesajlar