forgiver Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: tüketici – merhabalaaar eczacı kız - merhaba. buyrun ne istemiştiniz ? tüketici – prezervatif alıcaktım ben. eczacı kızın babası – bırak kızım ben hallederim. ( hızlı hareketlerle kötü marka bir prezervatif kutusunu paket yapmaya girişir. kulaklar pembeleşir amcanın .) tüketici – amca ne yapıyosun ? naylon torba istemedim ben hahhahaha başka prezervatif yok mu ? durex felan ? çevreciyim ben. naylona karşıyım hahhaha eczacı kız – kikir kikir eczacı kızın babası – hıı? bana mı dedin çocuum ? tüketici- evet amca . durex felan yok mu ? eczacı kızın babası – var...( sinirli bir tonda söyler. ve hemen kaptığı gibi bir durex kutusunu paket yapmaya başlar.) tüketici – dur amca dur yaa... ver bakiim o hangisiymiş? geçende geciktiricili olanından almıştım, iflahım kesilmişti valla 3 saat. ver sen onu bakiim bana. eczacı kız – kikir kikir eczacı kızın babası – geciktiricili mi? tüketici – amca bunların tırtırlısı vardı yok mu sizde ondan? eczacı kızın babası – tırtıllı ? ( suratı kıpkırmızı olmuştur artık. sinirden eli ayağına dolaşmakta fakat birşey de diyememektedir. hızla durex kutularının üstünü okumaya, elinden düşürmeye falan başlar. ) tüketici – amca ver sen kutuları bana. ben bakarım. eczacı kızın babası – yok tırtıllı... tüketici – hahha yahu amca tırtıllı değil yahu tırtırlı. var bende tırtıl zaten hahahhaha eczacı kız- kikir kikir eczacı kızın babası – eeeeeeeeeeeeh !!! gülme kız sen de ! kıracam şimdi kemiklerini ! sen de git burdan . kapatıyoruz dükkanı. ben cumaya gidecem. git başka yerden al ne istiyorsan. tüketici – ahhaha ya amca dur sinirlenme ya. tamam bu işte bunu alıyorum. ne kadar ? eczacı kızın babası – hangisiydi o ? tüketici – tırtıllı puhahhaa eczacı kız – kikir kikir eczacı kızın babası – siktir git lan burdan pezevenk seni ! çat küt ( eline geçirdiği tüm ilaç kutularını fırlatmaya başlar amca ) gülme kız sen de elin herifine !!! eczacı kız – kik..... tüketici – hahhaha ahğğğ tamam be gidiyorum. hay allah ya ... tırtıllı dedi yaa hahahahhaa (travis and tyler durden, 16.09.2004 11:17)(ekşisözlük) okurken gözümden yaş geldi çok güldüm paylaşmak istedim[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 eheh süper )[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 harbi süpermiş[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- 2005 teki en kötü gününüzün 2004 teki en iyi gününüzden çoook daha mutlu , sağlıklı , sevinçli vesaire vesaire geçmesi dileğiyle. [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Apuahaha tırtıllı rulz :)[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 :) hoş[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 huaahahahah :D[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 lol sufer :D:D:D[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Güzelmiş :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 hehehe koptum :) :) :)[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 :D güzel valla[signature][hline]Gazete Kapağı:BUSH'UN KÖPEĞİ ÖLDÜ! Tayyip Erdoğan gazeteyi okuyunca:YİHHUUUU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 mükemmel :D:D:D:D:D:D[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dragonfatih Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Ben tam şole bi olay yaşadım hemde bugün..Eczaneye girdim, prezervatiflere bakarken condomi aldım,adam bana dediki onu almayın, o.k. daha iyi dedi.. Adamın suratına baktım, adam anladı, yani en çok o satılıyo dedi.. Gülümsedim. Peki hangisi dedim, utanarak mix dedi. Ay çok güldüm yine yazarken.. edit: utamndım fake aldım. ama yazamadanda edemedim. [Bu mesaj dragonfatih tarafından 31 Aralık 2004 18:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 eczacı kız ın kiki leri olmasa bu kadar kopmazdım[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 nesi güzel lan bunun. tamamen yazış[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Çoğunlukla benziciden alıyorum, daha yakın. Bi de eczanede vukuatım vardı bi adet. O açıdan yüzüm yok artık gitmeye hehe.[signature][hline]Why don't you just... chill out ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: Fistan, 31 Aralık 2004 18:26 tarihinde demiş ki: nesi güzel lan bunun. tamamen yazış daha güzelini yassana[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 tırtırlı puauehaeuhaeuhaeuhauhaeuhae[signature][hline]ibrahim32, 18 Kasım 2004 16:50 tarihinde demiş ki: Hacker olmak hiç kolay değil ancak ben anti - hackerim ( yani yeminli hacker ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Saglık ocakları saglık karnesine istediin kadar yazıyo aile planlaması :D[signature][hline]Ana Gißi Yar Olmaz Bagdat Gißi Diyar Olmaz Ama Bagdat Bombalanirr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 eheh guzelmıs be :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Güzel[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Guzel Diil Gercek[signature][hline]Ana Gißi Yar Olmaz Bagdat Gißi Diyar Olmaz Ama Bagdat Bombalanirr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 guzel ya :)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 ailecek mi işletiyolar eczaneyi..o da ilginç[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Hayır Turkiye Aile Planlamasina girdi o yuzden aile planlamasi yapiyoruz : )[signature][hline]Ana Gißi Yar Olmaz Bagdat Gißi Diyar Olmaz Ama Bagdat Bombalanirr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: silverhelm3, 31 Aralık 2004 23:03 tarihinde demiş ki: ailecek mi işletiyolar eczaneyi..o da ilginç babası namaza gitcek herhalde dükkan kapalı kalmasın diye kızını çağırmıştır[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar