Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eczaneden prezervatif almak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
tüketici – merhabalaaar
eczacı kız - merhaba. buyrun ne istemiştiniz ?
tüketici – prezervatif alıcaktım ben.
eczacı kızın babası – bırak kızım ben hallederim. ( hızlı hareketlerle kötü marka bir prezervatif kutusunu paket yapmaya girişir. kulaklar pembeleşir amcanın .)
tüketici – amca ne yapıyosun ? naylon torba istemedim ben hahhahaha başka prezervatif yok mu ? durex felan ? çevreciyim ben. naylona karşıyım hahhaha
eczacı kız – kikir kikir
eczacı kızın babası – hıı? bana mı dedin çocuum ?
tüketici- evet amca . durex felan yok mu ?
eczacı kızın babası – var...( sinirli bir tonda söyler. ve hemen kaptığı gibi bir durex kutusunu paket yapmaya başlar.)
tüketici – dur amca dur yaa... ver bakiim o hangisiymiş? geçende geciktiricili olanından almıştım, iflahım kesilmişti valla 3 saat. ver sen onu bakiim bana.
eczacı kız – kikir kikir
eczacı kızın babası – geciktiricili mi?
tüketici – amca bunların tırtırlısı vardı yok mu sizde ondan?
eczacı kızın babası – tırtıllı ? ( suratı kıpkırmızı olmuştur artık. sinirden eli ayağına dolaşmakta fakat birşey de diyememektedir. hızla durex kutularının üstünü okumaya, elinden düşürmeye falan başlar. )
tüketici – amca ver sen kutuları bana. ben bakarım.
eczacı kızın babası – yok tırtıllı...
tüketici – hahha yahu amca tırtıllı değil yahu tırtırlı. var bende tırtıl zaten hahahhaha
eczacı kız- kikir kikir
eczacı kızın babası – eeeeeeeeeeeeh !!! gülme kız sen de ! kıracam şimdi kemiklerini ! sen de git burdan . kapatıyoruz dükkanı. ben cumaya gidecem. git başka yerden al ne istiyorsan.
tüketici – ahhaha ya amca dur sinirlenme ya. tamam bu işte bunu alıyorum. ne kadar ?
eczacı kızın babası – hangisiydi o ?
tüketici – tırtıllı puhahhaa
eczacı kız – kikir kikir
eczacı kızın babası – siktir git lan burdan pezevenk seni ! çat küt ( eline geçirdiği tüm ilaç kutularını fırlatmaya başlar amca ) gülme kız sen de elin herifine !!!
eczacı kız – kik.....
tüketici – hahhaha ahğğğ tamam be gidiyorum. hay allah ya ... tırtıllı dedi yaa hahahahhaa
(travis and tyler durden, 16.09.2004 11:17)(ekşisözlük)

okurken gözümden yaş geldi çok güldüm paylaşmak istedim[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
Ben tam şole bi olay yaşadım hemde bugün..Eczaneye girdim, prezervatiflere bakarken condomi aldım,adam bana dediki onu almayın, o.k. daha iyi dedi.. Adamın suratına baktım, adam anladı, yani en çok o satılıyo dedi.. Gülümsedim. Peki hangisi dedim, utanarak mix dedi. Ay çok güldüm yine yazarken..
edit: utamndım fake aldım. ama yazamadanda edemedim.

[Bu mesaj dragonfatih tarafından 31 Aralık 2004 18:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
silverhelm3, 31 Aralık 2004 23:03 tarihinde demiş ki:
ailecek mi işletiyolar eczaneyi..o da ilginç

babası namaza gitcek herhalde dükkan kapalı kalmasın diye kızını çağırmıştır[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...