Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

YTL ye hosgeldin!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hosgeldin ytl.. ben apache bundan sonra seni kullanaacagim ister isemez.yurdumuzun yillar yili ekonomik cokuntusunu gecirmeni umuyorum.bakalim neler yapacaksin ytl aramiza hosgeldin.[signature][hline]shinsetsu desu..
Mesaj tarihi:
şu anda elimde 20 ve 10 Ytl var.Eskisinden farkı yok doğrusu.Ama biraz daha ince gibi geldi bana.Belkide henüz çok temiz diyedir...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Mesaj tarihi:
Tayyip bankadan çekti canlı yayında.. =D asda[signature][hline]Madcat..
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
Ben alı$amıcam zanledersem bu yenı bılmem ne olayına :)[signature][hline]Kimler önüne geçebilir zamanın akışının cümlelerimin noktalarına kaç zamanda ulaşırım iskeletler diyarında bir et parçasıyım..
                 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Mesaj tarihi:
kafaya kuruş mantığını yerleştirip orda kalmasını söyleyince gerisi kolay, otomatik hesaplıyorsunuz, bende bankamatikteki paramı çekeyim bakim olmassa, görmüş olurum :)

ama asıl çift renkli demir paraları seven birisi olaraktan demir yeni paralarda gözüm :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Mesaj tarihi:
Bakiniz Okan Bayulgen Ne gUzel Izzah Etmis

Simdi Ben bakkaldan winston box aldıgımda bunun 1 mil. ytl le odesem 1.600 ünüde eski tl yle odesem olur mu :D[signature][hline]Ana Gißi Yar Olmaz Bagdat Gißi Diyar Olmaz Ama Bagdat Bombalanirr
Mesaj tarihi:
said:
silverhelm3, 01 Ocak 2005 03:12 tarihinde demiş ki:
aslında iyi oldu ama yaslı insanlar icin biraz zorluk olcak..

yok ya yaşlıların bir kaçıyla röpörtaj yaptılar zaten dinledim..Yaşlılar zaten eskidende alışıkmık genclerimiz alısıcakmı bakalım dediler.Dün show tv de gösterdi :][signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme...
Mesaj tarihi:
said:
Blizzard_IcedEye, 01 Ocak 2005 12:42 tarihinde demiş ki:
iyi yaa artık birinden bilgi almak istediğimde 100 lüğü sallayıp belki bu sana bişeyler hatırlatır dicem

evet bak çok güzel oluyor artık her şey.

o g.te vuruş kaç kuruş diyebilicez artık[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Mesaj tarihi:
Lol

Ya zaten renkler menkler hersey aynı sadece 0 ları yok.herkes cok rahat aliscak gibi geliyor bana.[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme...
Mesaj tarihi:
yaşlılar için sorun yok. çabuk alışırlar. bakınız ben <---

ilkokulda harçlığım 100 kr idi :D[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005
Mesaj tarihi:
Bakin arkadaşlar, çok basit ama kullanışlı bi formül buldum ehuhhe :D Nine ve dedelerimize, YTL'yi kavramakta güçlük çeken herkese verebiliriz bu formülü...

Milyon=Lira (YTL) Örnek: 10milyon=10lira
Bin=Kuruş Örnek:500bin=500kuruş

:D
Nasıl ama? Ehuheheheh![signature][hline]İMZAM: :) pati izi :)
  • Yeni Oluştur...