Apache Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 hosgeldin ytl.. ben apache bundan sonra seni kullanaacagim ister isemez.yurdumuzun yillar yili ekonomik cokuntusunu gecirmeni umuyorum.bakalim neler yapacaksin ytl aramiza hosgeldin.[signature][hline]shinsetsu desu..
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 İşallah milletimize bi hayrı olur =) Bakalım ne kadar çok kişi kazıklancak hehe..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices.
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Alışmak zor olacak ama alışınca büyük kolaylık olacak...[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Member of AAL'05
silverhelm3 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 aslında iyi oldu ama yaslı insanlar icin biraz zorluk olcak..[signature][hline]If anything can go wrong, it will.
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 şu anda elimde 20 ve 10 Ytl var.Eskisinden farkı yok doğrusu.Ama biraz daha ince gibi geldi bana.Belkide henüz çok temiz diyedir...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Tayyip bankadan çekti canlı yayında.. =D asda[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Ben alı$amıcam zanledersem bu yenı bılmem ne olayına :)[signature][hline]Kimler önüne geçebilir zamanın akışının cümlelerimin noktalarına kaç zamanda ulaşırım iskeletler diyarında bir et parçasıyım.. «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 bizim bakkalda yoktu yenisinden eskisini verdi para üstü[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Norak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 kafaya kuruş mantığını yerleştirip orda kalmasını söyleyince gerisi kolay, otomatik hesaplıyorsunuz, bende bankamatikteki paramı çekeyim bakim olmassa, görmüş olurum :) ama asıl çift renkli demir paraları seven birisi olaraktan demir yeni paralarda gözüm :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 tüh artık turistleri keklemek kavramı kalkıcak :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * *
screamer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 İnşallah güzel olur[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Eray_GNR Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Bakiniz Okan Bayulgen Ne gUzel Izzah Etmis Simdi Ben bakkaldan winston box aldıgımda bunun 1 mil. ytl le odesem 1.600 ünüde eski tl yle odesem olur mu :D[signature][hline]Ana Gißi Yar Olmaz Bagdat Gißi Diyar Olmaz Ama Bagdat Bombalanirr
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 hayırlı olsun Turk milletine..[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
sheref Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 paracık olsunda yeni eski farketmez[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: silverhelm3, 01 Ocak 2005 03:12 tarihinde demiş ki: aslında iyi oldu ama yaslı insanlar icin biraz zorluk olcak.. yok ya yaşlıların bir kaçıyla röpörtaj yaptılar zaten dinledim..Yaşlılar zaten eskidende alışıkmık genclerimiz alısıcakmı bakalım dediler.Dün show tv de gösterdi :][signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme...
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 iyi yaa artık birinden bilgi almak istediğimde 100 lüğü sallayıp belki bu sana bişeyler hatırlatır dicem[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf
theCio Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Geçen bi ded haberlerde İyi olucak YTL'nin gelmesi ben köylüyüm küydeki arsalarımın fiyatı artıcak iyi oldu YTL'nin gelmesi diyodu :) heh.... ps: 30 Kuruşu olan varmı ekmek alıcam :)[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş...
Head Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Blizzard_IcedEye, 01 Ocak 2005 12:42 tarihinde demiş ki: iyi yaa artık birinden bilgi almak istediğimde 100 lüğü sallayıp belki bu sana bişeyler hatırlatır dicem evet bak çok güzel oluyor artık her şey. o g.te vuruş kaç kuruş diyebilicez artık[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Lol Ya zaten renkler menkler hersey aynı sadece 0 ları yok.herkes cok rahat aliscak gibi geliyor bana.[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme...
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 yaşlılar için sorun yok. çabuk alışırlar. bakınız ben <--- ilkokulda harçlığım 100 kr idi :D[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Bakin arkadaşlar, çok basit ama kullanışlı bi formül buldum ehuhhe :D Nine ve dedelerimize, YTL'yi kavramakta güçlük çeken herkese verebiliriz bu formülü... Milyon=Lira (YTL) Örnek: 10milyon=10lira Bin=Kuruş Örnek:500bin=500kuruş :D Nasıl ama? Ehuheheheh![signature][hline]İMZAM: :) pati izi :)
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 10.000 e bölünce kuruş oluyo ama bine değil[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Norak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 500 bin tl = 50 kuruş olcak. 500 değil :) 500 kuruş = 5 gold.. aman yani ytl :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Yeni_TL Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Hoşbulduk.. Nasılsınız iyisiniz inşallah? Benden memnun kalmayan varmı?
Öne çıkan mesajlar