huun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 o kadar oyun oynuyorsunuz repleri bir yere upload etmiyorsunuz . edin kardesim izleyelim milletin oyununu gorelim yorumlayalim di mi ? benden bir kac mac ,yollayin kardesim replerinizi . bug vs baci bug vs baci 2 bug vs baci 3 bug vs baci 4 bug vs baci 5 bug vs baci 6 bug vs bluememories bug vs hurricane 1 bug vs hurricane 2 bug vs hurricane 3 bug vs justzero yeni harita denemesi ilk mac bug vs damarcan bug vs pandaALF bug vs noon bug vs parkjungsung bug vs carrera [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 12 Aralık 2004 20:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ben izleyemiyorum bunları niye acaba bi yardım?[signature][hline]SPS'e 1 Math'a 2 NS'e 3... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 baktim simdi bir sorun yok replerde . 1.11b repleri hepsi versiyonunu bir kontrol et .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 replay'ler yaratıcılığı öldürüyor bence malesef. dünya şampiyonu ne yapıyorsa biz de onu taklit etmeye çalışıyoruz gibi geliyor bana. Sadece kaybettiğiniz oyunların replay'ini izleyin, kendi taktikleriniz ile oynayın derim ben. Amaç sadece kazanmak olmamalı.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Alemin En İyi Takvimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 [Bu mesaj huun tarafından 19 Aralık 2004 16:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 zerg barındıranları yazabilir misin ?[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki: mesela polymorph autocast ayarlanabilse[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARaCHNoPHoBiA Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: Zegna, 19 Aralık 2004 12:46 tarihinde demiş ki: parkjungsung cok iyi bi oyuncu bana gore , tarzi filan baya hosuma gidio , fena yarmisti beni 1v1 de hehe ;) Hehe park benim hemseri lan :D[signature][hline]Sometimes smartness is a weapon, sometimes a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 olurda buralara bakabilen yetkili arkadaşlar yöneticileri kafalayıp da şu warcraft replay bölümünü sc ye açtırtsa? elimde nasıl oyun kaybedilir diye 10 15 replay var yani :d (hatta birinde haritaya adını bilem yazıyo adamlar)[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 İmza kampanyası başlatıyorum o zaman :) Benim yazımdan aşağıda isteyenler imza atsın belki admin arkadaşlar yoğunluğa göre açabilir :)[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Paladin (level 69) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ben anlamadim ki bise? wc replayleri sc bolumunde nasil paylasilacak . paticikte sc sitesi mi var ? ben neden bilmiyorum :D .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 sc sitesi demiyoruz (olsa kötü olmaz ama açılcağını sanmıyorum) wc replay bölümü zaten kullanılmıyo. ona göre ona benzer birşey yaparlarsa ne kadar güzel olur dimi diyoruz. (yer yoksa repleylari koycak wc ninkini çalarız!!) benden bi +1[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Bence hem sc hem wc nin replaylarının olduğu bir database çok güzel olur.[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 da wc cileri wow die bağırınıyorlar... forumda 3 den fazla wc ft yada roc topiği göremedim.. biz sahip çıkalım sc ye.. onlar gibi olmasın sonumuz.. (şimdi bide world of starcraft çıkamrış :P )[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 zerge karsı tırtıl drop yapılan oyunda protossu tebrik ederim haritaya cok hakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 o tirtil drop eden benim de hack gibi bir iddiada bulunmazsin insallah . sirf bu yuzden ums oynuyorum genede olmuyor . millet oyunun ortasinda sen hackcisin diyor ben cikiyorum oyundan . sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yer hesabi . ums oyundan bile gg diyip cikiyorum :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Yoo hack die bi iddam yok.Gayet iyi oynamıssın.. Dalga gecmissin adamın hidra binasıyla[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar