Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rep neden paylaşmıyoruz ?

huun

Öne çıkan mesajlar

o kadar oyun oynuyorsunuz repleri bir yere upload etmiyorsunuz . edin kardesim izleyelim milletin oyununu gorelim yorumlayalim di mi ? benden bir kac mac ,yollayin kardesim replerinizi .

bug vs baci

bug vs baci 2

bug vs baci 3

bug vs baci 4

bug vs baci 5

bug vs baci 6

bug vs bluememories

bug vs hurricane 1

bug vs hurricane 2

bug vs hurricane 3

bug vs justzero yeni harita denemesi ilk mac

bug vs damarcan

bug vs pandaALF

bug vs noon

bug vs parkjungsung

bug vs carrera

[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 12 Aralık 2004 20:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

replay'ler yaratıcılığı öldürüyor bence malesef. dünya şampiyonu ne yapıyorsa biz de onu taklit etmeye çalışıyoruz gibi geliyor bana.

Sadece kaybettiğiniz oyunların replay'ini izleyin, kendi taktikleriniz ile oynayın derim ben. Amaç sadece kazanmak olmamalı.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler
Don't cheat be pro
Alemin En İyi Takvimi

Sosyal ağlarda paylaş

olurda buralara bakabilen yetkili arkadaşlar yöneticileri kafalayıp da şu warcraft replay bölümünü sc ye açtırtsa?
elimde nasıl oyun kaybedilir diye 10 15 replay var yani :d
(hatta birinde haritaya adını bilem yazıyo adamlar)[signature][hline]Fire is the universal language
Sosyal ağlarda paylaş

sc sitesi demiyoruz (olsa kötü olmaz ama açılcağını sanmıyorum) wc replay bölümü zaten kullanılmıyo. ona göre ona benzer birşey yaparlarsa ne kadar güzel olur dimi diyoruz. (yer yoksa repleylari koycak wc ninkini çalarız!!) benden bi +1[signature][hline]Fire is the universal language
Sosyal ağlarda paylaş

o tirtil drop eden benim de hack gibi bir iddiada bulunmazsin insallah . sirf bu yuzden ums oynuyorum genede olmuyor . millet oyunun ortasinda sen hackcisin diyor ben cikiyorum oyundan . sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yer hesabi . ums oyundan bile gg diyip cikiyorum :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...