Gothic Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 evet arkadaşlar yıllar geçtikçe hatıralrımız çogalır gelin yapalım bu işi[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!:
Gothic Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Hadi Ama Hiç Mesaj Gelmemeye Başladı[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!:
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Sızıyoruz :D[signature][hline]Ana Gißi Yar Olmaz Bagdat Gißi Diyar Olmaz Ama Bagdat Bombalanirr
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Hadi heppi nüv yiır[signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum
Albert Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 ben sabah 06:00'da kalktim, yaticam birazdan. o kadar rahat uyurum ki simdi oohh.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Gothic Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 bEN KEnDİMCE SÖZ VERDİM BU POSTU İNDİRMEYECEM[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!:
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 hadi parti bitti dağılın lan!! *!patiler tarafından kovalanır*[signature][hline]Rewendor, 04 Aralık 2004 22:15 tarihinde demiş ki: karpuz==> Düşünüyorumda hayatımda hiç çılgınca bir şey yapmamışım... Dur hemen yapıp geleyim... Rewendor===| Evet "ya bir sniper beni vurmaya kalkarsa" diye hoplaya zıplaya, yön değiştire değiştire gitmen yeter be karpuzum :) [Bu mesaj Gwindon tarafından 01 Ocak 2005 00:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Gothic Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 YOK BİTEMEZ BİTMEYECEK tam 1 yıl sonra bu postu görmek istiyorum kafya taktım walla *!Kafaya Takar*[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!:
Gothic Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 lan ne çabuk unuttunuz be hani yaşatacaktık bu postu ? hepiniz zıbardınızmı a.q[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!:
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 zıbarmadım , hala ayığım ama dengesiz beslenme sonucu kusmak üzreyim (bkz: içki çeşitleri , meyve çeşitleri , ev yemekleri , cips çeşitleri , kuru yemiş çeşitleri)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 01 Ocak 2005 01:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Gothic Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 aynen bende ev yemekleri bir sürü meze içkiler(yerli,Yabancı)Cips Kola çerez ölüyorummmmmmmmmmm[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!:
Gothic Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Sorun Yok Walla Ben Düzeldim Başımda Ağrımıyor Mutluyum[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!:
Jester Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ulan asosyaller sizi, forumda mı sabahladınız be :P[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride
geffen Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 -17.38 :)[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ahh ford focus yapacaktım aynı espiriyi.[signature][hline]vurun tuşlara vurunda birinci yapın prawler'ı, vurun tuşlara vurun...AAL'05
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ford focus dedi ya :)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Herkeze iyi yillar[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr:
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 lan olm forumdamı girilir yeni yıla. insan oturur içer,ne biliyim ailsiyle oturur.hatta televizyon falan izler.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim.
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 baya zevkliydi aslında[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 -20.06 saat kaldı[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız.
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ehehe yerde 2 döşek, etrafımda belki 20 tane bira 6-7 şişe şarap var. Gittim 5 bira aldım dahada içiyorum. Biraz sonra dünkü tayfa yine akacak ortamlara. yine devam içmeye.. *!hıjjk girdikmi 2005'e hıjjk*[signature][hline]vurun tuşlara vurunda birinci yapın prawler'ı, vurun tuşlara vurun...AAL'05
Neron Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 yeni yıla 364 gün 4 saat 22 sn[signature][hline] [i]Bir zamanlar yaşardık[i] UOGame.Net Exile UO Player
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Yeni yıl dediğin nedir ki? Hep kafamızda ki bu zaman olgusu, hep bu olgulardan kaynaklanmıyormu kalıplar, belli kalıplara sokulmalar!! Biraz zaman aksın*, ne sen zamanın kalıbına gir, nede kafam sana, aheoıuheoeuıheı..[signature][hline]vurun tuşlara vurunda birinci yapın prawler'ı, vurun tuşlara vurun...AAL'05 [Bu mesaj nedanko tarafından 01 Ocak 2005 20:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Yeni Yıl , insanın kendine yakışanı giymesidir[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız.
Öne çıkan mesajlar