Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geri Sayıma Baslayalım mi simdiden ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet arkadaşlar yıllar geçtikçe hatıralrımız çogalır gelin yapalım bu işi[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!:
Mesaj tarihi:
Hadi Ama Hiç Mesaj Gelmemeye Başladı[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!:
Mesaj tarihi:
Hadi heppi nüv yiır[signature][hline] Aşk böceği..
"I'm in love with an angel"

Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki:
ben delıklerıme onem verıyorum

Mesaj tarihi:
bEN KEnDİMCE SÖZ VERDİM BU POSTU İNDİRMEYECEM[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!:
Mesaj tarihi:
hadi parti bitti dağılın lan!!
*!patiler tarafından kovalanır*[signature][hline]Rewendor, 04 Aralık 2004 22:15 tarihinde demiş ki:
karpuz==>
Düşünüyorumda hayatımda hiç çılgınca bir şey yapmamışım... Dur hemen yapıp geleyim...
Rewendor===|
Evet "ya bir sniper beni vurmaya kalkarsa" diye hoplaya zıplaya, yön değiştire değiştire gitmen yeter be karpuzum :)

[Bu mesaj Gwindon tarafından 01 Ocak 2005 00:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
YOK BİTEMEZ BİTMEYECEK tam 1 yıl sonra bu postu görmek istiyorum kafya taktım walla

*!Kafaya Takar*[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!:
Mesaj tarihi:
lan ne çabuk unuttunuz be hani yaşatacaktık bu postu ? hepiniz zıbardınızmı a.q[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!:
Mesaj tarihi:
zıbarmadım , hala ayığım ama dengesiz beslenme sonucu kusmak üzreyim (bkz: içki çeşitleri , meyve çeşitleri , ev yemekleri , cips çeşitleri , kuru yemiş çeşitleri)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 01 Ocak 2005 01:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
aynen bende ev yemekleri bir sürü meze içkiler(yerli,Yabancı)Cips Kola çerez ölüyorummmmmmmmmmm[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!:
Mesaj tarihi:
Sorun Yok Walla Ben Düzeldim Başımda Ağrımıyor Mutluyum[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!:
Mesaj tarihi:
ehehe yerde 2 döşek, etrafımda belki 20 tane bira 6-7 şişe şarap var. Gittim 5 bira aldım dahada içiyorum. Biraz sonra dünkü tayfa yine akacak ortamlara. yine devam içmeye..
*!hıjjk girdikmi 2005'e hıjjk*[signature][hline]vurun tuşlara vurunda birinci yapın prawler'ı, vurun tuşlara vurun...AAL'05
Mesaj tarihi:
Yeni yıl dediğin nedir ki? Hep kafamızda ki bu zaman olgusu, hep bu olgulardan kaynaklanmıyormu kalıplar, belli kalıplara sokulmalar!! Biraz zaman aksın*, ne sen zamanın kalıbına gir, nede kafam sana, aheoıuheoeuıheı..[signature][hline]vurun tuşlara vurunda birinci yapın prawler'ı, vurun tuşlara vurun...AAL'05

[Bu mesaj nedanko tarafından 01 Ocak 2005 20:13 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...