kingpin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 ya biraz ağır yani fazla hızlı değil başında bateri ve elektro gitar solosu var böyle başlayan parçalarını söyleyebilirseniz en azından dl ederim hepsini :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 ??? abi tanımlayıcı birşeyler söyleseydin tamam da. gitar bateri solosu falan. sallıyorum its my life olabilir. evet çok güzel salladım. ne kadar eski bir şarkı son albümleri mi.[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 efkarlandin herhalde tabi az deil 5 metre tsunami :)[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 blaze of glory?[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Hearts Breaking Even olabilir[signature][hline]matter of time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 ugly =P[signature][hline]öttürürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 never say goodbye belki[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Hmm şöyle bi bon jovi arşivimi karıştırdım da.. Solo + bateriyle başlayansa şunlardan biri olabilir.. Never say goodbye (budur büyük ihtimalle) This ain't a love song Hearths breaking even (solodan sonra it's been a coolld coolldd colld night tonight diye giriyo bu da olabilir) If that's what it takes Dying ain't much of a living Queen of new orleans Ugly (Bu da olabilir) Büyük ihtimalle bunlardan biridir.. Yok bulamadım bunların içinde dersen biraz daha bakarım :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 u give love a bad name[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 gitarla kaydedip şey etttiricem yapabilirsem o zaman daha iyi olur :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 sag tiklayin save as yapin(farkli kaydet) ps:kayıtın boktanlığından dolayı özür dilerim.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 e ses yok hala :([signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Bon jovi - Ugly If you're ugly, I'm ugly too In your eyes the sky's a different blue If you could see yourself like others do You'd wish you were as beautiful as you, Yeah And I wish I was a camera sometimes So I could take your picture with my mind I'd put it in a frame for you to see How beautiful you really are to me Ugly, Ugly, all of us Just feel like that somedays Ain't no rainbow in the sky When you feel U.G.L.Y And that's Ugly Yeah, Yeah, Yeah Yeah. Yeah, Yeah Ugly, Ugly, all of us Just feel like that somedays Ain't no rainbow in the sky When you feel U.G.L.Y And that's Ugly, Ugly, all of us Just feel like that somedays Ain't no cure that you can buy When you feel U.G.L.Y And that's Ugly So if you're ugly, I'm ugly too If you're a nut then I must be a screw If you could see yourself the way I do You'd wish you were as beautiful as you Yeah, I wish I was as beautiful as you Budur aradığın parça..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Çok teşekkürler :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 asıl ben teşekkür ederim :) Birisinin bon jovi şarkısı sorduğunu görünce sevindirik oldum :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ugly oldugunu söledim zaten yukarda niye denemedin darıldım valla =P[signature][hline]öttürürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 şimdi 10 tane parça vardı üşendim biliyomusun :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar