Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Evet dediğim gibi ucuz mikrofonlu kulaklık alacam 15 milyona falan aşagıda 4 tane kulaklık linki var üşenmeden incelerseniz ve bana şunu al derseniz minnettar olurum. FİLİPİS AL,SENNHEISER AL, SONY AL demeyin. 15 milyon max 20 milyon TL verecem. dj değilim alo sesi karşıya alo diye gitsin alo diyen adamın sesi alo diye gelsin yeter. :P Diana Frisby Inca Snopy[signature][hline]i love this game! youth only zone! [Bu mesaj Fistan tarafından 31 Aralık 2004 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 eger butce kisitlamasi varsa kulaklikla mikrofonu ayri ayri al bence . bir philips kulaklik bir tanede oylesine mikrofon hem daha ucuza gelir hemde daha iyi performans verir . verirden ziyade genelde oyle ama ucuza kalite urun cikiyor bazen verdigin markalarinda varsa oyle modelleri olabilir .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 walla çok saol bea bende alcaktım ii olu ben karar verdim snopy alacam duruşu cok hoşuma gitti[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 15 $ - 20 $ arasında olması lazım philips kulaklıklar.Siyah onlar güzel ve iyi ses veriyo.[signature][hline]öttürürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 ben diyorum kulaklık lı mikrofon max 20 milyon sen diyosun ayrı ayrı al sona nasıl olacak o kulaklıgamı yapıştıracam ya da bi yere koyup eğilip kalkacam mesafe ayarlamayamı çalışacam.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 diana tavsiye ederim.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ya dediginiz gibi ayrı ayrımı alsam :P çok güzel bi AIWA kulaklık gördüm performansı iyiymiş arkadaşım söyledi ama mikrofon kafama takıldı şimdide.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar