Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

YıLbaşı piyango biLetLerim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
5362119 - çeyrek bilet
5343881 - çeyrek biLet

evet bende bunLar var. çıkarsa hepinizi görücem , söz :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
notere gerek yok , benim sözüm senettir ( yürürümmmmmm )

sende yaz bakaLım senin biLetLeri de beLki sen ben göreceksin :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
tamam anLadık başı 3 te devamı nasıL :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
miLLet zaten ortak çıkmasın diye vermiyo numaraLarı
bende mi editLesem napsam :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
1 tene 3.5 trilyon bende zaten o kesin gerisi icin artik sansiniz yaver gider umarim ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
enee bilet almayı unuttum!

artık iş çıkışı alırım kalırsa..[signature][hline]Hiçbirimiz beklemedik doğmayı...
Doğduğumuzdan beri beklediğimiz, ÖLMEK...

i
cq ¦ msn ¦ mail

You want the greatest thing
The greatest thing since bread came sliced
You've got it all you've got it sized
Like a friday fashion show
Teenager cruising in the corner
Trying to look like you don't try
Mesaj tarihi:
ben biLetLeri paticik aiLesine armağan ettim zaten[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
ab, ben de kontrol ettim.. bana da bişey çıkmamış.. dedim herhalde yannış yasdım numarayı, ama yine çıkmamış...

*!Numarayı tekrar yazmaya karar verir... yazaaaar veee...*

yok falla çıkmamış tüh tüh[signature][hline]
[b]DeSo[b] Was Here!!!
Mesaj tarihi:
said:
Gothic_Angel, 31 Aralık 2004 15:49 tarihinde demiş ki:
bırakın bu piyangodur sayısaldır falandır filandır yalan bunlar

dogrudur katılıyorum ama insanın aklına su soru da gelmiyor deil : YA CIKARSA![signature][hline]And darkness will cover the light
wrdlln

• Yeni Oluştur...