Eternal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 İddaa ediyorum bu adam türkiyenin en iyi beste yazarı. Örneklerimiz var elimizde Misal neremi neremi sarkısından bir kuple Herkes bire razı iken bagırırsın beş diye herkes bire razı iken bagırırsın beş diye dikkat et yavrum kendine takılırlar bak iş diye neremi neremi dersin söle kızım sen ne yersin kokariç mi dönermi ayranda istermisin neremi neremi dersin meyvelerden sen ne yersin çilek kiraz şeftali çikita muzda istermisin ankara devlet şu işleri bırak yavrum bu işleri fırçalayıver dişleri at şişeyi dön köşeyi.. kim yazıcak bunu bu adamdan baska. Şarkılardaki back trash keman gothic saz sert bass rtimleri zaten tarzını net bir biçimde ortaya koyuyor.. sibop adlı sarkıdan seni sibop seni mikrop bitti pilin ettin istop veya kaynana adlı parçadan kaynana kaynana açıyorum sana kaynana degilde dört bacaklı dana İddaa ediyorum ki Türkiyenin en iyi beste yazarı Ankaralı Turguttur.[signature][hline]öttürürüm [Bu mesaj Eternal tarafından 31 Aralık 2004 23:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 auahuahua adamın şarkıları komikti...sözlerini okuyunca daha da komik oldu :lol:[signature][hline]Gazete Kapağı:BUSH'UN KÖPEĞİ ÖLDÜ! Tayyip Erdoğan gazeteyi okuyunca:YİHHUUUU!
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 kasetinide alan olur kimbilir[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 arkadasım yalnız yanlıs hatırlamıyosam bu kaseti baya eskiydi!![signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 bak yakalarsam tık tık şarkısnın üstüne tanımam[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Member of AAL'05
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 kolumdaki saatim tikitak tikitak çalışır..[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 rek0r[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ahusdhsuahdasudhasd :D:D:D[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
uncla Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Ankara Devlet Su İşleri Bırak Kızım Bu İşleri Fırçalayıver Bu İşleri.. yok böyle bi kafiye.. bu adam ekolmü,bence ekol..[signature][hline]R+
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 bence gerçek sanatçılardan birisidir kendisi[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf
uncla Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 yanlış yazmışım mauhea[signature][hline]R+
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Af çıktı af çıktı nah nah çıktı nah çıktı Buda guzel eserleri arasındadır.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
December_Flower Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 hıyarı tarladan çalan, sonra da götürüp yudan (yakalarsamın melodisiyle)[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity...
Öne çıkan mesajlar