MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 http://odur.let.rug.nl/~vannoord/TextCat/Demo/[signature][hline]olm nedankoyu tanımıyo musun sen? beni anla ! vız gelir tırıs gider, nedanko istemedi ben bıraktım.. bu kadar.. daldan dala daldan dala.. duydum ki gördüm, duydum kikikikiiiiiiii.. aşık olduğun zaman ben sana soylerim AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 infernal dedim catalan dedi mustafa dedim icelandic dedi bende kapattım suratına browser'ı[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 çok kapsamlı değil , ama genede güzel düşünülmü :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Cümle falan yazman gerek. Öyle tek kelimeyle olmaz ki? Telefon yaz her dilde telefon mesela... Ama ğ ve ya ı kullanınca direk türkçe diyor :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 "asdasdasdasdaasdasdasdasdasdaasdasdasdasdasd" birebir bunu yazdım, manx dedi.... :D[signature][hline]$$$$$$$$$$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 hatta sıralı olarak "asd" yazınca manx, "sad" yazınca estonian, "sda" yazınca portuguese diye buluyor. Enteresan..[signature][hline]$$$$$$$$$$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 eheh elfçe birkaç cümlecik yazdım, kuzey avrupa dillerinden bişeyler saydırdı. afferim :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 çok kolpa mustafa yazıyorsun başka Mustafa yazıyorsun başka mustafa yazıp alt satıra geçtikten sonra başka yazıyor. feci sıkış yani.[signature][hline]elvyn jimi hendrix - purple haze i anlatırkene... elvyn says: mp3 ünü indir manyak bir şarkı bana teşekkür edeceksin oha falan olacaksıon gebereceksin gitarın tellerini koparmaya çalışacaksın duvarlara tırmanacak bilgisayarı camdan ağapğıya attıktan sonra kafanı duvaralara vuracaksın yetmeyecek gazzzzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 bilindik dilleri söyleyebiliyor ama kalanı nı da sallıyor. sistemin işleyiş mantığı aslında cümleye bakmak yerine ayırt edici harflere veya kelimelere bakmak dolayısıyla çok fazla hata payı oluyor.[signature][hline]elvyn jimi hendrix - purple haze i anlatırkene... elvyn says: mp3 ünü indir manyak bir şarkı bana teşekkür edeceksin oha falan olacaksıon gebereceksin gitarın tellerini koparmaya çalışacaksın duvarlara tırmanacak bilgisayarı camdan ağapğıya attıktan sonra kafanı duvaralara vuracaksın yetmeyecek gazzzzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 "bu ne lan" dedim esperanto dedi esperanto saf mantık ve matematiğe dayanmıomuydu bu ne lan'ın neresinde mantık var acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 open source bi uygulama bu..[signature][hline]olm nedankoyu tanımıyo musun sen? beni anla ! vız gelir tırıs gider, nedanko istemedi ben bıraktım.. bu kadar.. daldan dala daldan dala.. duydum değil gördüm, duydum kikikikiiiiiiii.. aşık olduğun zaman ben sana soylerim AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Galiba sadece cumle yazınca ise yarıyor bi cumleyi parcalayarak koydugumda salladı bikac dil ama tek halinda koyunca turkce dedi garip.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 nebula yazdım unknown dedi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 "türk" yazınca turkish diyor ancak. onun dışında türkçe kelime bilmiyo galiba.. ayrıca unknown bulmak da zor tabi :)[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 ilk açtığınızda aşada diller var. ordan turkish'i seçtiğinizde bi sayfa açılıyor. çeşitli türkçe yazıları alıp koymuşlar oraya. sanırım türkçe kelime kaynakları o...[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 bu ne lan türkçe yokmu ne biçim şey bu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 bunun sayesinde b.. kelimesinin macar dilinden (bu olabilir de) p.. kelimesinin de latvia (hö) dilinden dilimize geçtiğini öğrenmiş oldum. zaten hiç sevmezdim latvialıları[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj -DoruK- tarafından 31 Aralık 2004 01:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 ezuha poha yungaha tunga honga monga poha ınga unmongua anala - tagalog bu tagalog maymun dili filan heralde[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 abi berbat ya "uyuz" yazdım. svahili çıktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 "ben sen o kitap masa pencere askı ayak saç maç yol su elektrik" Dedim indonesian dedi. Suratına damacana fırlattığımının programcıları.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: 26ee140, 30 Aralık 2004 18:04 tarihinde demiş ki: "türk" yazınca turkish diyor ancak. onun dışında türkçe kelime bilmiyo galiba.. ayrıca unknown bulmak da zor tabi :) bide "türkçe" yazınca turkish diyor :). bende başka türkçe dedirtecek kelime veya kelime yığını bulamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 onca türkçe kelime yazdıktan sonra bi Atatürk yazınca turkish çıktı :)[signature][hline]Gazete Kapağı:BUSH'UN KÖPEĞİ ÖLDÜ! Tayyip Erdoğan gazeteyi okuyunca:YİHHUUUU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar