Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aman yarabbi bu yazı hangi dil?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
infernal dedim
catalan dedi
mustafa dedim
icelandic dedi
bende kapattım suratına browser'ı[signature][hline]I leave you, negative behind
Watch me all in flames, on a butterfly I ride
Mesaj tarihi:
Cümle falan yazman gerek. Öyle tek kelimeyle olmaz ki? Telefon yaz her dilde telefon mesela... Ama ğ ve ya ı kullanınca direk türkçe diyor :)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
çok kolpa mustafa yazıyorsun başka Mustafa yazıyorsun başka mustafa yazıp alt satıra geçtikten sonra başka yazıyor. feci sıkış yani.[signature][hline]elvyn jimi hendrix - purple haze i anlatırkene...
elvyn says:
mp3 ünü indir manyak bir şarkı bana teşekkür edeceksin oha falan olacaksıon gebereceksin gitarın tellerini koparmaya çalışacaksın duvarlara tırmanacak bilgisayarı camdan ağapğıya attıktan sonra kafanı duvaralara vuracaksın yetmeyecek gazzzzz...
Mesaj tarihi:
bilindik dilleri söyleyebiliyor ama kalanı nı da sallıyor. sistemin işleyiş mantığı aslında cümleye bakmak yerine ayırt edici harflere veya kelimelere bakmak dolayısıyla çok fazla hata payı oluyor.[signature][hline]elvyn jimi hendrix - purple haze i anlatırkene...
elvyn says:
mp3 ünü indir manyak bir şarkı bana teşekkür edeceksin oha falan olacaksıon gebereceksin gitarın tellerini koparmaya çalışacaksın duvarlara tırmanacak bilgisayarı camdan ağapğıya attıktan sonra kafanı duvaralara vuracaksın yetmeyecek gazzzzz...
Mesaj tarihi:
open source bi uygulama bu..[signature][hline]olm nedankoyu tanımıyo musun sen? beni anla ! vız gelir tırıs gider, nedanko istemedi ben bıraktım.. bu kadar.. daldan dala daldan dala.. duydum değil gördüm, duydum kikikikiiiiiiii.. aşık olduğun zaman ben sana soylerim
AAL'05
Mesaj tarihi:
Galiba sadece cumle yazınca ise yarıyor bi cumleyi parcalayarak koydugumda salladı bikac dil ama tek halinda koyunca turkce dedi garip.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Mesaj tarihi:
bunun sayesinde b.. kelimesinin macar dilinden (bu olabilir de) p.. kelimesinin de latvia (hö) dilinden dilimize geçtiğini öğrenmiş oldum. zaten hiç sevmezdim latvialıları[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj -DoruK- tarafından 31 Aralık 2004 01:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ezuha poha yungaha tunga honga monga poha ınga unmongua anala - tagalog

bu tagalog maymun dili filan heralde[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Mesaj tarihi:
said:
26ee140, 30 Aralık 2004 18:04 tarihinde demiş ki:
"türk" yazınca turkish diyor ancak. onun dışında türkçe kelime bilmiyo galiba..
ayrıca unknown bulmak da zor tabi :)

bide "türkçe" yazınca turkish diyor :). bende başka türkçe dedirtecek kelime veya kelime yığını bulamadım..
Mesaj tarihi:
onca türkçe kelime yazdıktan sonra bi Atatürk yazınca turkish çıktı :)[signature][hline]Gazete Kapağı:BUSH'UN KÖPEĞİ ÖLDÜ!
Tayyip Erdoğan gazeteyi okuyunca:YİHHUUUU!
  • Yeni Oluştur...