RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 eger varsa kendine has fikirlerini ve tecrubelerini kisaca paylasabilirmi ? internetten daginik bir suru bilgi var ama mumkunse 1. agizdan benimle hemen hemen ayni kulturde birinden duymak isterim fikirlerini. iyi gunler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 bisiklet yolunda yurume gerisi np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 /summon Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 giden herkesin keyfi yerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 sünnetliysen almıyorlar kapıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 6 ay kaldim daha 2. Hafta evimde hissediyordum kendimi, keske alsalarda gene gitsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 DoruK said: bisiklet yolunda yurume gerisi np o kadar doğru ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 RaidenXelRu said: eger varsa kendine has fikirlerini ve tecrubelerini kisaca paylasabilirmi ? internetten daginik bir suru bilgi var ama mumkunse 1. agizdan benimle hemen hemen ayni kulturde birinden duymak isterim fikirlerini. iyi gunler. Sana ne lazım sor söyleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 sünnetliysen eklettirmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 rotterdam'da yaşamıi kimse var mı sahi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 benden daha eskiler de var, ama ben de 2.5 senedir oralardayim. bisiklet yolu tavsiyesi (tu) bastaki soru cok genel, daha net sorularin varsa daha rahat olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Selamlar tekrardan spesifik sorularla gelicegim simdi olayim kesinlestigi icin :) haziranda tasiniyorum imzayi attim sirketle anlastik :) den haag da olucagim. muhendis oldugumdan ve bir miktar tecrubem oldugundan dolayi %30 Tax Rule a eligiblesin dediler. Ben bu durumda sunu sormak istiyorum mesela araba aldim diyelim, arabayla/sigortasiyla idisiyla bidisiyla ilgili odemem gereken tum vergileri normal bir hollanda vatandasina oranla %30 daha az odeyecegim dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 birde sey bunun vergisi ne kadar olur bir fikriniz varmi :D z3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Hayir, 30% ruleda sadece gelirden odedigin vergi biraz dusuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Firmasına göre değişiyor ama benim çalıştığım firmalar meseela bir tanesi volvo ile anlaşmalı sadece gelir vergin üzerine %12-24 ekliyorlar aylık olarak öyle bir vergi ödüyorsun gerisini şirket karşılıyor. Dİğerinde Hibrit yada herhangi başka bir çevre dostu araba seçtiğinde çevre dostu oranına göre şirket baya büyük bir oranını karşılıyor %80-100'e kadar. Ama bunlar bu konuda ödüllü şirketler tabi. Sende firmanda böyle bir uygulama varamı sor ama 2. el arabalara yapmıyorlar bildiğim kadarı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 %30 kurali maddi olarak iyi katki oluyo gelir vergisi hayvan gibi oldugu icin. ayrica tr ehliyetini hollanda ehliyetine cevirme imkani da sagliyo, ki ufak gozukse de epey vakit alan ve masraf cikaran bi sey. su linkte guzel anlatilmisi var: http://www.expatica.com/nl/finance_business/tax/The-Dutch-30-percent-ruling_explained_11398.html bu site iamexpat.nl ile beraber temel sorular icin filan baya faydali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar