namesiz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 her yaştan herkezin bildiği bokle hebeli hebulu oynanan şarkılar tam ortam muzikleri lazımda[signature][hline]Guild Master Of Tamers Of Defiance Namesiz The Tamer
Selamon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Kazaa dan İbrahim Tatlises - Aramam (Remix) indir. (şaka yapmıyorum, şarkıyı hiç sevmeme rağmen kim mixlediyse süper mixlemiş acaip gaz oluosun)
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Aramam bir numaradır zaten. Gaza getiren şarkı : In Flames nerdeyse tüm şarkılar, saydırtma =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse "I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen
uncla Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 s.o.a.d / chop suey prodigy / firestarter rammstein / ıch wıll s.o.a.d / forest yeter bu kadar[signature][hline]R+
Jester Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 said: Penthesilea, 30 Aralık 2004 18:56 tarihinde demiş ki: Gaza getiren şarkı : In Flames nerdeyse tüm şarkılar, saydırtma =) +666[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride [Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 30 Aralık 2004 19:16 tarihinde değiştirilmiştir]
dark_dragon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 harbı harbı aramam manyak :D:D saka bi yana 1-linkinpark-one step closer 2-linkinpark-a place for my head 3-limpbizkit-mission impossible 4-ozzy abimiz-crazy train vs...vs...[signature][hline][email protected] ewet e-mail adesim isteyen gırgır samata yani MSN de sohpet icin bire bir,isteyan patiylede sohpet ederim .....SARISINLAR BOKTUR :D:D
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Vanguarde - Gimme! Gimme! Gimme![signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Slat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Kid Rock - American Badass harbi gaz parçadır[signature][hline]Touch of death is never gentle...
December_Flower Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 [Bu mesaj December_Flower tarafından 30 Aralık 2004 19:29 tarihinde değiştirilmiştir]
December_Flower Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 in fleymzzzzzzzzz ha ayrıca amon amarth ın da vardır bayağı,victorious march falan[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity...
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 static x - push it güzel o konuda.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Adam ortam şarkıları demiş siz İn Flames diyonuz :) Dj Tiesto-Traffic dinleyip kopabilirsiniz mesela[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Jester Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 In Flames - Club Connected oldumu ortam şarkısı?[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 pentagram-bir[signature][hline]Gazete Kapağı:BUSH'UN KÖPEĞİ ÖLDÜ! Tayyip Erdoğan gazeteyi okuyunca:YİHHUUUU!
obacan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Yane anladık inflamesde güzel allah için , bende severek dinler oldum ama tabiki kral hep ağar basar... Blind Guardian, okadar her sarkısı , yavası bile ayrı bi gaz veriri :D[signature][hline]Blind Guardain Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...
geffen Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 said: Selamon, 30 Aralık 2004 18:53 tarihinde demiş ki: Kazaa dan İbrahim Tatlises - Aramam (Remix) indir. (şaka yapmıyorum, şarkıyı hiç sevmeme rağmen kim mixlediyse süper mixlemiş acaip gaz oluosun) upla! merak ettim :)[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] kalhiae
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Party hazırlığı demek yılbaşı için;)
Selamon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Aaa nasıl atladık yahu tabi birde Rammstein - Du Has var[signature][hline]PFMTBİH - "Paticik Forumları'nda Mobil Teknolojiler Bölümü İstiyoruz" Hareketi. Lütfen eleştirilerinizi ve önerilerinizi linki tıklayarak ulaşacağınız konu başlığında dile getiriniz.
Head Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 lorke lorke lorke lorke , zalım ey lorke.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: Infernal_Reborn, 30 Aralık 2004 20:24 tarihinde demiş ki: In Flames - Club Connected oldumu ortam şarkısı? nası ya Cloud Connected degılmı o sarkının adı? yada bi espiri varda benmı kacırıyorum :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
screamer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Nfsu soundtrack in rock-metal müzikleri Papa Roach The OffSpring - Staring At The Sun - Aslında çok gaz sayılabilecek parçaları var ama bunun yeri ayrı - Frank Klepacki - Ra2 oynarken baya gaza getiriyordu - ...[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Wordellion Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 essegi saldım cayıra...[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 slipknot-three nil[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Ortamına gore degısır :D ama bence en cok gaza getıren sarkı Nirvana-Smells Like Teens Spirit :D Survivor-Eye of the Tiger[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim [Bu mesaj Ruby_DraGon tarafından 01 Ocak 2005 15:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar