yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Steame baktım en indirilecek eğlenilecek oyun bu gibi geldi. Klan falan var mı asdfas? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 mağara soğuk muydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Abi pek oyun oynamıyorum ben. En son Dead Space serisini bitirdim impasible modunda. Öyle multi eğlencelik bi şeyler bakındım. Yok abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 yeni başlıyosan eğlendirir baya oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Belki 10 sene önce CS zamanında 1'ini oynamıştım. Niye çizgi film gibi yapmışlar bu oynu ya sadfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Rezil oldum. Olm elime verdiler, bi şey anlamadım oyundan doğru dürüst. Tam bi kargaşa curcuna, nereden öldüğümü bile anlayamıyorum. Mediiiiic meddddddic bi sus ! CS daha güzel bu oyundan dedim millet çemkirdi beğenmiyorsan çık diye ehehhe. çıktım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 TF için her zaman güzel server lazım. CS'de fln bi şekilde ayarlanıyo da TF'de her classdan adam görevini tam yapıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Server güzel, oynamayı bilenler var. Team speak falan yapıyorlar da işe yarıyor mu bilmem. Medic diye bağırıyorlar medic oldum geldim sonra da diyorlar medic tecrübesiz. Ulan oynamayı bilen adam medicsiz de dağıtır ortalığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Medic'siz tf olmaz olm. Medic ve scout can damarı lan takımların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 O scout'ı elime geçse dövecem zaten. Adam bizim çıktığımız yere kadar geliyor beni öldürüyor. Sniper oynayabildim ben sadece, CS stylaa ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Demoman ile spy favorimdi benim. Sticky bomblarla bunny jump yapmak fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 medic conc jump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 O scouta yakışır ya, medic yerini bilsin sfsdh Conc jump tf2'de yapılmıyodu galiba, tfc'de vardı o bomba. Of o dıdıdıt dıdıdıt dıdıdıt dııııtt sesini ayarlayıp conc jump yapmak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 tf2de bomba yok ki lan ekmek oyunu safi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Nasıldı g hand grenade h de special bombalardı galiba. Of ya çok güzeldi lan tfc. Createworld vardı funmap, akşama kadar zıplardım ama çıkamazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar