Mave Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 İyi kötü bir seneyi daha geride bıraktık. Kimi zaman güLdük kimi zaman sinirLendik , kimi zaman takdir topLadık , kimi zaman tepki çektik vs. vs. vs. Ama kendi adıma konuşursam burada hiçbir zaman İYİ NİYETİMİ kaybetmemek için eLimden çabayı gösterdim. Eminim ki bütün buradaki arkadaşLarda en az benim kadar duyarLıydı bu konuda. Eğer istemeden de oLsa kaLp kırdıysak , surat ekşittiysek affoLa... Son oLarak bir Levet Kırca kLasiği iLe herkese iyi seneLer diLemek istiyorum Niyetimiz kimseyi üzmek değiLdir Ordakini buraya koymak değiLdir Arada bir diLimiz sürçerse affoLa Tutmasını biLiriz de kemiği yok bunun... İyi seneLer herkese...[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 hepimize ii seneler..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 hepinize iyi seneler.2005 te umarım milli takım ve Beşiktaşım iyi sonuçlar alır, başarıdan başarıya koşar. umarım ben de halı saha maçlarımdaki performansımı artırıp gollerimi sıralayıp başarıdan başarıya koşarım :D 2005 te sporu seven,izleyen ve yapanların artması dileğiyle.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 mutlu yıllar[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 yukarda levent kırca klasiği... burdada trt klasiği "yeni yılda herşey gönlünüzce olsun. esen kalınız" :D[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 yeni senede daha bilincli,seviyeli ve satasmadan uzak olarak sporun her dalini tartismaya devam edebilmek dilegiyle spor bolumundeki tum arkadaslarin yeni yilini kutlarim. umarim sporda siddet goruntulerini yeni senede artik gormeyiz. 2005'te spor adina tek dilegim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 2004 yılı resmen lanetliydi herşeyiyle :) az kaldı ama daha çabuk gel 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 fenerli yıllar dilerim herkese[signature][hline]i love this game! Akvaryum Tutorial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 iyi seneler hepinize.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 mutlu yıllar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 ben de herkesin yeni yilini kutluyorum, mutlu, sevgi dolu, saygili yeni bir yil diliyorum herkese. mave den yeni yil istegi : sanirim bunu herkes isteyecektir, yeni yilla birlikte "L" takintindan kurtulman dilegi ile, mutLu yiLLar Mave.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 mutlu yıllar[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Bıraz gec olsada hepınıze ıyı seneler nice senelere nice guzel tartısmalara[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 herkese ii seneler :) 2005 ten fenerin şampiyon olmasını da isteyelim bu arada...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar