Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İyi seneLer spor aiLesi

Mave

Öne çıkan mesajlar

İyi kötü bir seneyi daha geride bıraktık. Kimi zaman güLdük kimi zaman sinirLendik , kimi zaman takdir topLadık , kimi zaman tepki çektik vs. vs. vs.
Ama kendi adıma konuşursam burada hiçbir zaman İYİ NİYETİMİ kaybetmemek için eLimden çabayı gösterdim. Eminim ki bütün buradaki arkadaşLarda en az benim kadar duyarLıydı bu konuda.

Eğer istemeden de oLsa kaLp kırdıysak , surat ekşittiysek affoLa...

Son oLarak bir Levet Kırca kLasiği iLe herkese iyi seneLer diLemek istiyorum

Niyetimiz kimseyi üzmek değiLdir
Ordakini buraya koymak değiLdir
Arada bir diLimiz sürçerse affoLa
Tutmasını biLiriz de kemiği yok bunun...

İyi seneLer herkese...[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

hepinize iyi seneler.2005 te umarım milli takım ve Beşiktaşım iyi sonuçlar alır, başarıdan başarıya koşar. umarım ben de halı saha maçlarımdaki performansımı artırıp gollerimi sıralayıp başarıdan başarıya koşarım :D

2005 te sporu seven,izleyen ve yapanların artması dileğiyle.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

yukarda levent kırca klasiği... burdada trt klasiği

"yeni yılda herşey gönlünüzce olsun. esen kalınız" :D[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim

[b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!
Sosyal ağlarda paylaş

iyi seneler hepinize.[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...