Chastor Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Merhabalar, windowsphone aldığımdan dolayı artık kullanamadığım sony smartwatchımı satmayı düşünüyorum. http://www.sonymobile.com/tr/products/accessories/smartwatch/ Ürünü 4-5 ay kadar önce Sony'nin mağazasından aldım.Hiçbir sorunu yoktur. Araştırdığım kadarıyla sıfırı en ucuz 280 liraya var. Bu yüzden fiyat olarak 200 lira düşünüyorum.Sıfırını daha ucuza bulduysanız fiyatta değişiklik yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 istabul içi mi? nexus 4 le uyumlu değil sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Ankara'dan satıyorum ama kargo gönderebilirim. Cihaz bütün ios ve android cihazlarla uyumlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beatifulmind Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Chastor said: Merhabalar, windowsphone aldığımdan dolayı artık kullanamadığım sony smartwatchımı satmayı düşünüyorum. http://www.sonymobile.com/tr/products/accessories/smartwatch/ Ürünü 4-5 ay kadar önce Sony'nin mağazasından aldım.Hiçbir sorunu yoktur. Araştırdığım kadarıyla sıfırı en ucuz 280 liraya var. Bu yüzden fiyat olarak 200 lira düşünüyorum.Sıfırını daha ucuza bulduysanız fiyatta değişiklik yapabilirim. şarjı ne kadar gidiyordu bi de ne kadar sık kullanıyordun saati acaba? düşük kullanımda 1 hafta yazmış şarj süresine bayağı iyi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Şarj süresini şöyle açıklıyım sen hesapla.Sabah şarj edip taktıysan gelen mesajlara,whatsappa aramalara bakıyorsan ve sürekli saati kontrol ediyorsan günün sonunda maksimum kullanımda %80 oluyor şarj oranı. Ben geceleri uyurken kapatıyordum sabahları açıyordum o şekilde 5 gün falan idare ediyor zaten çok az sürede şarj oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar