Sethlor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Allakhazamdan falanda baktim karar veremedim merc icin uygun guzel ring ve belte önerisi olan varmi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Ring of the heavens kullanisli olabilir,10 str cap[signature][hline]Ranger : Bard : Hero (Retired/Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 belt of the brute fena deil[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Zahur's Ring Level: 51 Quality: 100 Bonus: Effect 1: 60 Hits Effect 2: 6 Matter Resist Effect 3: 6 Cold Resist Effect 4: 6 Energy Resist Effect 5: 6 Body Resist Effect 6: 6 Spirit Resist 10 Charges Power Regen, Value: 3 Duration: 10 mins Utility: 75.0 Feb 5 Her eve lazim bu, fakat baya urastirir almasi[signature][hline]|R.I.P| sularmı yandı ? neden tunca benziyor mermer? Bu bir lisan-ı hafidir ki ruha dolmakta, Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta.|[/b]-[Koli Basili(msn)]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Belt = Plaited hair of malamis ring= ring of seven stombs ring= band of shadow bunlari bulabiliyosan direk kullan derim ben kullaniyorum sahsen :)[signature][hline]Hexa Hallowen-Mercenary[Exc]-4L8 Quantum İceCream-Wizzy[Exc]-rve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tranquility Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Hexa'cım ring demişken senin ringler bende kaldı ama o karakter yalan oldu, istersen acc hala açıkken geri vereyim :)[signature][hline] Barlennan Bladesong. Gilded Spear. Prydwen [Bu mesaj Tranquility tarafından 28 Aralık 2004 05:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 zagur ring ftw de feci kastırıo :)[signature][hline]uyumak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 eheh kalsın janum :) bizi sarsmaz öle iki ring.... :p neydiki ringler :P eheheh[signature][hline]Hexa Hallowen-Mercenary[Exc]-4L8 Quantum İceCream-Wizzy[Exc]-rve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Albion'da statlari nasil bilmiyorum da Hib'deki Ring of the Heavens direk 10 str cap veriyor, utility olarak da iyi Krojer's Str Ring'den, ve daha once de dedigimiz gibi parry bir merc icin ikinci, belki ucuncu derecede onemli gruplarda. Seven Storms yerine kullanilasi bir ring yani. Benim diger parmagimda Ring of Silent Oblivion var, ama Band of Shadow/Zahur's Ring de guzel gider oraya. Belt olarak plaited iyi, Belt of Brute da ondan cok asagi kalmiyor, plaited bulmak zor gelirse veya tempe uymazsa gayet guzel derman oluyor.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letscry Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Belt olarak benim kullandigim belti alabilirsin terkari Belt 6 heat 48 hits 8 str cap 8 cons cap. Valla kullandigim yuzuk Ozur ring ama albionda oldugunu sanmiyorum. 30 cons 18 qui 22 dex 22 str bole bi yuzuk busan baya ii olur:P [signature][hline]Kerem 50 Zerker excal/mid Ariakan 50 hero pryd/hib [Bu mesaj letscry tarafından 28 Aralık 2004 15:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 eeth güzelmis[signature][hline]Hexa Hallowen-Mercenary[Exc]-4L8 Quantum İceCream-Wizzy[Exc]-rve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: letscry, 28 Aralık 2004 15:16 tarihinde demiş ki: Belt olarak benim kullandigim belti alabilirsin terkari Belt 6 heat 48 hits 8 str cap 8 cons cap. Valla kullandigim yuzuk Ozur ring ama albionda oldugunu sanmiyorum. 30 cons 18 qui 22 dex 22 str bole bi yuzuk busan baya ii olur:P Tg Ring Diilmi o ? baya pahalı oluyo valla helal olsun ne diim ama bence ne iyi oturuyosa onu kullan :)[signature][hline]Nawz Troll CrushZerker rr5L0 Guinevere(Doesn't Roleplay At All) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letscry Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 evt tg ring o sansimiza guild hunt a gitmisdik orda kazandim marketta baya pahaliydi zaten ama aldim sonunda:P[signature][hline]Kerem 50 Zerker excal/mid Ariakan 50 hero pryd/hib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar