scorch Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Laptop'u tv'ye bağladım HDMI ile ancak söyle bir sorunum var laptop masaüstü için Nvidia build-in ekran kartını kullanıyor, tv içinse GTX ekran kartını. bu seçeneği istediğim zaman değiştirmek istiyorum örneğin ekranda web sitesi vs. açtığımda gerek duymuyorum GTX ekran kartına, ama o sırada masaüstümde oyun moyun bişey açmak istediğimde GTX ekran kartını kullanmak istiyorum. http://i.imgur.com/h3B4tCg.png olay şu resimdeki ayarlarda. şu ekran kartlarının seçimini otomatik değil de kendim yapmak istiyorum. nasıl olacak ta olacak bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 hdmi dan bağlarsanız harici ekran kartını kullanacaktır. o konuda yapaack bir şey yok vga bağlarsanız onboard ekran karını kullanacaktır. onun haricinde de harici bi ekran kujllanmadığınızda da varsayılan olarak istediğiniz gibi çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 meh kötüymüş film milm stream izlerken oyun açamayacam yani sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar