scorch Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Laptop'u tv'ye bağladım HDMI ile ancak söyle bir sorunum var laptop masaüstü için Nvidia build-in ekran kartını kullanıyor, tv içinse GTX ekran kartını. bu seçeneği istediğim zaman değiştirmek istiyorum örneğin ekranda web sitesi vs. açtığımda gerek duymuyorum GTX ekran kartına, ama o sırada masaüstümde oyun moyun bişey açmak istediğimde GTX ekran kartını kullanmak istiyorum. http://i.imgur.com/h3B4tCg.png olay şu resimdeki ayarlarda. şu ekran kartlarının seçimini otomatik değil de kendim yapmak istiyorum. nasıl olacak ta olacak bu?
aeny Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 hdmi dan bağlarsanız harici ekran kartını kullanacaktır. o konuda yapaack bir şey yok vga bağlarsanız onboard ekran karını kullanacaktır. onun haricinde de harici bi ekran kujllanmadığınızda da varsayılan olarak istediğiniz gibi çalışıyor.
scorch Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 meh kötüymüş film milm stream izlerken oyun açamayacam yani sdfs
Öne çıkan mesajlar