Civcivhead Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Blizzard neden tr'de euro para birimini dayatıyor? Steam de öyleyken bir takım türk komünitisinin dürtüklemesiyle dolara geçtim steam. Belki blizzde de işe yarar denendi mi bu? Bir bilgisi olan var mı? Gaza gelip petition başlatıcam bir tane yoksa. Siz de destek verir misiniz? Kamon yo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 aç tabi. ben desteklerim. Bugüne kadar açılmadığı hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Steam hep dolardı. Öyle birşey olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 benim battle.net accountu United States, D3 alirken onlar euro ben dolar uzerinden aldim. murika fak ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar