dreampowder Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 merhaba, bir ara ana karakterimden soğuyup ikinci bi account almıştım ("power of two" denen bi kampanyası vardı 6 aylık üyelik iyi bir fiyata geliyodu ikinci account için) şu anda 5 marta kadar üyeliği var skill olarak 3.4 milyon skillpointe sahip.. Attributelari şöyle: İsim: Hassan Sabbah Perception: 24 (advanced learning 3 ve +3 per implanti var) Willpower: 11 Memory: 19 (advanced learning 3) Intelligence: 11 (analytic mind skilli level4 te) Charisma: 6 (hiç çalışmadım learning) bunun dışında gallente interceptor pilotu ve aynı zamanda tech2 small hybrid silahları kullanabiliyo. ağırlıklı olarak gunnery skilleri çalıştım (ilgilenen olursa tam skill dökümünü yollıyabilirim) NPC şirketlerinden bloor raidersla arası 4.21, blood covenantla arası 2.03 caldari ve gallente cruiserlarını kullanabilicek kapasitede aynı zamanda. başlangıc için oludkça iyi bir karakter olduğu düşüncesindeyim yüksek perception ve memory sayesinde iyi bir drone pilotu olabilir. yada iyi bir miner/savaşçı/industrial karakter olabilecek kapasitede. hiçbişey yapmasanız 2 ay daha oynama süresi var oyunda baştan yaratabilirsinz.. fiyatı 50$ yada bir adet world of warcrafta değişebilirim :) ankaradan alıcak olan kişiler özellikle tercihimdir.. almak isterseniz biyerde buluşuruz hem elden ödeme yapmış olursunuz hemde beraber bi internet cafeye gidip beraber eve sitesinden accountun şifresini ve kullanıcı bilgilerini değiştirmiş oluruz. ayrıca isteyene oyunun son versiyonunu cdye çekip getirebilirimde. ulaşmak için [email protected] adresinden bana email atarsanız sevinirim. [Bu mesaj dreampowder tarafından 28 Aralık 2004 15:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 bu arada att. leri kötü açmışın yaw :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreampowder Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ya perceptiondan yana çok ezilmiştimde ana karakterde :) ama aslında genel anlamda iyi bence, diğer attlerinde advanced learninglerini çalışınca gayette iyi bir karakter olucağı düşüncesindeyim. sonuçta memory electronics ve engieerng skillerinin ikinci attributeu o açıdan çokta kötü bi training time olmuyo o skillerdede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar