Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 66 litre abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Vodan said: Passat CC de ortalama 12lt yakıyor. abartma abi 1.4 tsi motor yakamaz o kadar öküz gibi basmazsan. 9.6 üstü göremedim daha 1500 kmde sürekli trafikte olmama rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Namessar said: bir de depo hacmini sorayim. kac litre yakit aliyor toplamda? bana sorduysan 55 litre olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Corolla dıesel ile benzınlı yı karşılaştırmak cok saçma degılmı ??? 2011 yarı otomatık dıesel ıle 50 tl ıle 125 ıla 150 km arası yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 dieevil said: Corolla dıesel ile benzınlı yı karşılaştırmak cok saçma degılmı ??? 2011 yarı otomatık dıesel ıle 50 tl ıle 125 ıla 150 km arası yapıyorum su benzin tuketimlerinikurus ya da TL yerine 100 km de X litre tuketim olarak yazarsaniz sevinirim. 6 ay sonra konu basligina geri donup bakildiginda benzin fiyati ayni seviyede olmadigindan bir sey anlasilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 o kilometrede kac lira yazisini gelistiren kimse hala cozemedim nasil bir sacma hesaplamadir ne halta yarar ne kafadir anlamam ancak beetle gercekten ole yakiyor, trafikte aracin bole bir sikintisi var ole cok basma falanda yok ben renault falan bakayim bu aracin az yakmasi fiyatindan daha onemli benim icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 hep 50 liralik benzin alindigi icin, o donem 50 liralikla ne kadar gidildigi yazilsin hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Selam, Namessar +1 diyorum. Hatta kolaylık olması açısından şöyle mi yapsak: http://forum.paticik.com/read.php?31,7537833 Her seferinde konu aralarında heba oluyor bu bilgi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Pasha said: Vodan said: Passat CC de ortalama 12lt yakıyor. abartma abi 1.4 tsi motor yakamaz o kadar öküz gibi basmazsan. 9.6 üstü göremedim daha 1500 kmde sürekli trafikte olmama rağmen. Sahibi ne kadar öküz bilmiyorum ama bizim otoparkta merak edip bakmıştım 12.5lt falandı hatta. * * * Megane HB 1.5 dCi EDC düşünülebilir o halde. Bende Fluence var az yakmıyor ama şehir içi 800km yapıyor 60lt'lik deposuyla. Megane'ın malzeme kalitesi sanırım ithal olduğu için biraz daha iyi. GT Line diye bir serisi var ve güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 cc ile denemek için bahçeşehirde depoyu fulleyip, bahçeşehir-laleli, laleli-bahçeşehir yaptım ve tekrar doldurdum depoyu. 56 km yol yaptım 5.6 litre benzin aldı araba. sabah 8de bahçeşehirden, akşam 18:30da laleliden çıktım. malum tem trafiğinde ortalama hız 16 km olarak yapıldı bu. haftaiçi aynısını bu sefer c ile yapıcam ama çok farklı çıkmayacaktır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 bu seat leon dsg var 2013 te kasa degistirmis toyota corolla nin muadili degil mi? megane mi bu mu? otomatik dizel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar