Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 yeteri kadar açık sanırım. Up :)[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 reverb benim bildiğim (programlardan biliom kızma :) ) TISSSSSSSSSSSSSSP yapar yani nası anlatiyim yaa mesela tıssssssspp dum tak dum tak öle yani anladınmı (sanki doğru ve süfer anlattımya :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 said: Erutan, 30 May 2003 17:36 tarihinde demiş ki: reverb benim bildiğim (programlardan biliom kızma :) ) TISSSSSSSSSSSSSSP yapar yani nası anlatiyim yaa mesela tıssssssspp dum tak dum tak öle yani anladınmı (sanki doğru ve süfer anlattımya :) ) abi adam gibi anlatabilicek yokmu :)[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 amfinin içine kurulu echoe effect olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 euheue ne bilim anlatyamadım :D :D : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 said: Kendersever, 30 May 2003 18:17 tarihinde demiş ki: amfinin içine kurulu echoe effect olayı yani?[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Reverb çok basit bir anlatımla eko diyebiliriz. Ama aslında sanal bir akustiktir reverb. Mesela bi odada gitar çalınca ses farklı, tuvalette çalınca farklı oluyo ya, hah işte o ortamın akustiğiyle alakalı. Bunun yapay yollardan elde edilmesine reverb denir.[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 hmm ne kadar açarsan da o kadar yankı yapar değil mi?[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Anfi aldın üstündekilerin anlamını mı soruyosun yoksa? Seni gidi seni.. Dediğin marshall'ı mı aldın? (iyice kaptırdım kendimi hehe)[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Reverb ses kaynağından çıkan sesin yansıyarak dinleyicinin kulağına geç gelmesi.[hline]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Dariel o imzandaki laf entrerinindi dii mi.[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 evet[hline]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 basitçe derinden gelio ses ama çok karışır hızlı riflerde ses reverb çok açık olunca[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 hoş[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 olmamış :P[hline]Filled with pain A bruised and darknened soul Spare me from the Life that's full of misery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 hiçbiri değil Reverb sese derinlik ve daha sıcak bir his verir.Benzetme istiyorsanız 2d olan bir resmi 3d yapmak gibi denebilir.Sizin bahsettiğiniz echo efektinin adı "delay" diye geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 said: horacegoesskiing, 30 May 2003 18:30 tarihinde demiş ki: Reverb çok basit bir anlatımla eko diyebiliriz. Ama aslında sanal bir akustiktir reverb. Mesela bi odada gitar çalınca ses farklı, tuvalette çalınca farklı oluyo ya, hah işte o ortamın akustiğiyle alakalı. Bunun yapay yollardan elde edilmesine reverb denir.[hline]Ben akıllıyım. bu postu görmemiştim ama echo diyince yanlış anlaşılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Verdiğim tanım reverb ün teknik tanımının daha "türkçeleştirilmiş" versiyonu. Echo ile benzeşselerde echo tamamen alakasız bir olay. Kullandığım "yansıma" sözcüğü kafanızı karıştırmasın.[hline]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 müzisyen olmayan bir ağızdan dinleyici tanımı vereyim ben size :) reverb seslere "derinlik" hissi verir. mesela vokalden gidersek, vokalist hani bööle burnunun dibindeki mikrofona söylüyo da o da direkt kayda giriyo gibi olmaz da, müzikle dolu bi odanın ortasından, gerisinden, berisinden (reverb seviyesine göre) geliyo gibi olur ses. azı karar, fazlası zarardır genellikle. fazla yapınca bööle boş bi deponun en dibinden geliyo gibi olur ses, netliği kaybolur. eğer böyle bir amacınız yokxa pek yakışmaz. ama azcık koyunca da ses kabak gibi ortalıkta olmaktan kurtulur. tatlı bişeydir, diğer bütün efektler gibi ustaların elinde kral olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 emaleth hepinizden iyi tanımlamış ama geç kaldın. Benzer şeyleri ben zaten söylemiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: Twilight, 30 May 2003 23:54 tarihinde demiş ki: hiçbiri değil... said: DeamoN, 30 May 2003 21:42 tarihinde demiş ki: basitçe derinden gelio ses ama çok karışır hızlı riflerde ses reverb çok açık olunca ben ne demişim topic okumamanın güzel bir örneği[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: DeamoN, 31 May 2003 11:59 tarihinde demiş ki: said: Twilight, 30 May 2003 23:54 tarihinde demiş ki: hiçbiri değil... said: DeamoN, 30 May 2003 21:42 tarihinde demiş ki: basitçe derinden gelio ses ama çok karışır hızlı riflerde ses reverb çok açık olunca ben ne demişim topic okumamanın güzel bir örneği[hline]POPÇULAR DIŞARI !! komik tanımlarla dolu bir topicde gözden kaçan bir mesaj diyorum ben buna. Zaten doğru değil yazdığın. Sese derinlik vermek ile sesin derinden gelmesi arasında dağlar kadar fark var. [Bu mesaj Twilight tarafından 31 May 2003 12:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 iyi sen öyle diorsna öle olsun..[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 e) hepsi[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: DeamoN, 31 May 2003 12:47 tarihinde demiş ki: iyi sen öyle diorsna öle olsun..[hline]POPÇULAR DIŞARI !! ok hadi ben dediğim için öyle olsun halbuki değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar