aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 LTEnin açık olması gerekiyormuş.. Açık zaten. Internetten bakıyorum olması gereken yerde personal hotspot yok. Halp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 türkiyede tabletlerde hotspot yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 bunu ilk defa duyuyorum? sebep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 tabletlerde o özellik yok Iphonelarda var sadece ... apple a sormak lazım niye yok diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 nasıl bi saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 saçma bir soru olabilir fakat; wifi+cellular modeli değil mi hotstop aradığın model? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 evet abi cellular tabii ki :D Yalnız ipadde o özellik var gibi görünüyor: http://cdn.gottabemobile.com/wp-content/uploads/2014/01/ipad-settings-cellular-data-620x465.jpg Ya benim ipadde bir sıkıntı var. Ya da LTE bağlantısı gerekiyor?? Ki 3G'de çalışmayıp LTE gerekiyosa da ayrı bi saçmalık bence. edik: Evet ipadde özellik var. Ancak LTE varsa seçenek çıkıyormuş. Ya allah belanı versin apple. Şu salak ürünlerin bu kadar hayranı nasıl oluyor anlamak mümkün değil, 1 ayfon 2 ipad kullandım, hepsi de berbat ötesi.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 operator enable etmediyse cikmiyor o menude, daha once basima gelmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 BioHazarD said: operator enable etmediyse cikmiyor o menude, daha once basima gelmisti link şu siteden custom apn yükleyince düzelmesi gerekiyordu bende açık mesela vodafone jailbreak gerekmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 aktiftablet said: bunu ilk defa duyuyorum? sebep? Türkiyede operatorler tablette hotspot seçeneği açmıyor diye biliyorum, en azından benim ipad'de yok 3g olmasına rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar