Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vendor ve gm adları

Gremlin

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar ben bi vendor ekleğimde mesela adı Hede ve bu hede bi armorer bunu Hede The Armorer die çıkmasını istiorum ve isminin renginin değişmesini istiyorum bunu nasıl yapabilirim bi türlü keşfedemedim mesela gmlerde de owner a farklı bi renk high council e farklı renk gm e farklı renk vs.vs. bunu nası yapabilirim yardımcı olur musunuz pls....
Sosyal ağlarda paylaş

Vendor için bütün vendor scriptlerine şunu ekle.Ama sonundaki yazıyı her vendor içinde değiştirmeyi unutma.

ON=@CLICK
src.act.message The Alchemist //Bu yazıyı her vendor için değiştireceksin.

Stafftaki kişilerin isimleri için ise;

[EVENTS e_staff_click]
ON=@Click
IF (>=7)
MESSAGE [Owner]
return 0
else
IF (>=6)
MESSAGE [Admin]
return 0
else
IF (>=5)
MESSAGE [Developer]
return 0
else
IF (>=4)
MESSAGE [Game Master]
return 0
else
IF (>=3)
MESSAGE [Seer]
return 0
else
IF (>=2)
MESSAGE [Counselor]
return 0

Yalnız bu isimler renkli değildir.[hline]Mail:mailto:[email protected]
Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design
Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
Sosyal ağlarda paylaş

Bunun için sayua kullanabilirsin.Ama birisi bi staff üyesinin ismine tıkladığında herkez o kişinin üstünde çıkan ismi görecek.[hline]Mail:mailto:[email protected]

[Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 03 June 2003 17:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

O konuyu bende çok kastım şimdi sphere de zaten bunlar tanımlı mesela
#NAMES_HUMANMALE the Barber
olarak name atıyor lakin sphere de bunları okuyamıyor # işlevi yüzünden bu sorunu halletmenin yolları şu

1-) Alırsın bi tane 99z spherechar_human.scp dosyasını orada bütün name tanımlamaları Vendor olarak geçer on=@create altında da #NAMES_HUMANMALE the Barber gibi çıkar buradaki tüm #NAMES_HUMANMALE yazan yerleri ile replace edersin sonra tüm Vendor yazılarını #NAMES_HUMANMALE olarak değiştirisin (bunlar bayanlar içinde #NAMES_HUMANFEMALE olması lazım) sonuçta sana şöyle bi script çıkar

[chardef c_man_salla]
id xxxx
name #NAMES_HUMANFEMALE
hede hödö bi dünya tanımlama

on=@create
name the Barber

Bu scriptte senin işini görür..

2-) Ben exile de böyle yaptım actım spherechar_human.scp dosyasını

on=@create
name the vendor

gibi yazdım elle bu da npc adını verip the vendor yazısını ekledi[hline]-Abi Senin Adın NEden Kırmızı
-An Ex Por
-Abi An Ex Por Ne demek
-Kal Vas Flam
-Abi Kal Vas Flam Ne Demek
-Abi Bu Ekran Neden Karardı Abi? Abi Oradamısın
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OwnerRavenLoft, 03 June 2003 17:18 tarihinde demiş ki:
Bunun için sayua kullanabilirsin.Ama birisi bi staff üyesinin ismine tıkladığında herkez o kişinin üstünde çıkan ismi görecek.[hline]Mail:mailto:[email protected]

[Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 03 June 2003 17:18 tarihinde değiştirilmiştir]

Bunu bende düşünmüştüm lakin şöyle bir sorun var sayua ile yazdıracaksın ismini mesela bunun tekrarlamaması için iki tane boş sayua atacaksın şimdi düşlün gm konuşurken biri kafaya tıkladı yada ekrana girdi iki boş bi dolu sayua geldiği için(örgü örer gibi oldu iki ters bi düz) gm konuşurken yazısı out line olacak

bu yüzden kullanmak pek sağlıklı değil.[hline]-Abi Senin Adın NEden Kırmızı
-An Ex Por
-Abi An Ex Por Ne demek
-Kal Vas Flam
-Abi Kal Vas Flam Ne Demek
-Abi Bu Ekran Neden Karardı Abi? Abi Oradamısın
Sosyal ağlarda paylaş

hmm abi sonuç olarak ne yapmak laazım senin en başta dediğinde bu sorun çözülüyosa onu yapıyım bende şu an mesela adı emreyse adını .xname le Emre The Blacksmith yaptım ama buda dediin gibi a laazım olunca kötü oluyo sırf player lara kolaylık olsun die laazım adı değişmiycek ama title ı da yanında yazıcak mesela....
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben her yarattığım vendor a .xflags 01000005 i koyuyorum önceden gelen alışkanlık ne olduğunu hatırlamıyorum ama sanırım paralyze ve invul ama bişi daha vardı sanırım hatırlamıyom artık geçen sene yapıyodum bişiler eheheh ben şimdi her vendor scp sinin sonuna src.act.name The Hede koyuyorum biraz bug lı ama sadece üstünde tıklayınca çıkıyo ama gene de ii...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...