totemic Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Şimdi bende zalman nc2000 var bugun tesadüfen çalışmadıgını farkettim usb girişlerini falan değiştirdim ama nafile. Daha alalı anca 1 sene oldu. Ne yapmalı? Bildiğim kadarıyla zalman iyi bir sogutucu markası. Notebook sogutucuların uzun omurlu olmadıgını bılıyorum ama her yıl da 100 kusur lira verilmez heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 kabloda temassızlık vardır. 15 20 liraya zalman kadar soğutan çok güzel aletler var yarın link yollarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Bende de Xigmatek Shield vardı, daha hafif küçük birşey lazım oldu NC2000 aldım ama 2. haftadan fanlardan birisi gürültü yapmaya başladı. Ara ara kesiliyor sonra tekrar başlıyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar