Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 evet 2004'un son gunu, ilk yayin benden oldu. Muse - Newborn shuffle gidiyorum genelde, begenmedigim birsey olursa ceviriyorum.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 yok malesef, ama pek baygin birseyler calmayi dusunmuyorum bu aksam.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 =) saolunuz, bi arkadasima resim ciziyorum masa basinda, bende pek mutluyum calanlardan.. oo ava adore.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 blink aradan kacti. the clash'se gaayet superdir halbuki. neyse =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 bitiriyorum efendim son sarkim bu. 3 saatlik yayinimiz boylece sona eriyor. iyi geceler.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 dresquin caliyor sabahtan beri. muzik zevkimizin bayagi benzedigine kanaat getirdim =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 uykum geldi dres... once bi sizin honor ı sonrada güze lgüze sertleşen bi kaç parça alsak olmazmı???[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 benimde uykum geldi dres. yılbaşı cingılları patlat ya.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 bob marley caliyor ve uykunuz mu geliyor? i shot myself =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Noir Desir & Manu Chao - Le Vent Nous Portera (4:48) bu şarkı da manu chao yok benimbildiğim.. bi çalabilirmisin? Not. üstteki mesaj ikizim tarafından yazılmıştır. Dres valla bi guano apes big in japan patlatırmısın?[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 deminki klasik müziği dinlerkene yazdım ben. zebda ile uyandırcan milleti demi ehehe[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 evet noir desire- le vent nois portera sarkisini isterikk[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 je le je va la la radim! super.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 1 şark ıgeriden gidiyoz nası duzelcek bu ya :([signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regarnur Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 bu bildiğimiz noir desire-le vent nous portera,manu chao yanlış olmuş...[signature][hline]regarnur kharta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 ee ben kaçırdım o şarkıyı yemek yemeye gitmiştim. pff[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 orc on air... istek alabiliyorum, şarkılarıda yükleyebiliriz..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 109) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Gece kimi dinleyecez[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar