mardox Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 aramada bulamadım açıldıysa affola, hearthstone'nuz varsa 3 maç kazanınca hearthsteed'i kapıyosunuz. taurene monte edilmiş gibi gözüktüğü için ben uğraşmadım ama işine yarayan olabilir. detayı: http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/13154922/ride-into-action-on-your-hearthsteed-3-11-2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Hesabı kapalı olanlar mail den almak için 12,99 ödesin diye yapılmış bir uygulama. Sırf şunun için hesap açmadım açmamda. 30 gün içinde mail ile yok olmuyor ise özür dilerim blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Wow'u olmayana bile veriyorlar. Ben kazandım ama Wow yok hesapta dsgfsasdgsdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Binek wow'a girdiğiniz anda mail atılıyor, 5 yıl sonra bile girsen alabilirsin bir kere hak kazandıysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 30 gün sonra mailler geri gitmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Bineğin mail olarak atılması için bir karakterinizle WoW'da online olmanız gerekiyor. O sebeple bineği kazandığınızda hesabınızda wow olması ya da olmaması bir şeyi değiştirmiyor. Bu kazanılmış hak siz o hesaptaki bir wow ile online olana kadar baki kalıyor. Mail oyuna girmeden atılmadığı için, 30 günlük silinme kuralı bu olay için geçersiz oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Kenarda durması açısından güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 yüklüyom bakalım 3 kişi yenince silerim tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar