Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mümkün memurlar.net'ten bir yazı(Genelkurmay Başkanlığı cevap yazmışmış) Mevcut mevzuat hükümleri çerçevesinde yükümlü personele gireceği önemli sınavlar için izin verilmesi olanağı bulunmaktadır. Silah altına alındıktan sonra belirlenecek statünüze (kısa dönem/Yd.Sb.Ad.) göre sevk edileceğiniz sınıf okulu, eğitim merkezi veya birlik komutanlığına müracaat etmeniz halinde talebiniz değerlendirilecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Birlik komutanına soylerseniz hem sınava girmeye hemde hafta ici başvuruya izin veriliyor. Bu konuda özel emir var, hiçbir şekilde mağdur edilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 mümkündür ben yaptım bölük komutanına söylersin başvururken haftaiçi çarşı alırsın sınavın olduğu günde çarşı iznin olur sıkıntı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 mümkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Mümkün. Hatta doğuda askerlik yapanlar için 1 hafta yatış imkanı. Çünkü belirli günlerde askeri konvoy oluyor. Sınavdan 3-4 gün önce alınıp sınavdan 3-4 gün sonra birliğe geri getirilebiliyorsun. Bütün kısa dönemler ALES'e girmişti zamanında. Ben gerek duymadım. Hepsi gittikten yaklaşık 10 gün sonra gelmişti. Askerliğimdeki en uzun 10 gün olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 ÖSS'ye askerde girdim, oluyor. Bölük/ birlik komutanına haber de ver, sonra hırtlık yapmasınlar. Askerliğini il merkezinde yapıyorsan sınav günü çarşı izni alır, erken çıkar sınava falan gidersin, ben öyle yaptım. Öteki türlü izin kullanman gerekebilir. Ayarlayabilirsen sınavın olduğu haftasonu için evci izni ayarlamak daha mantıklı ama. Ben Tatvan'da yaptım askerliği, kimseyi oraya kadar yorasım gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 stimpak said: ÖSS'ye askerde girdim, oluyor. Bölük/ birlik komutanına haber de ver, sonra hırtlık yapmasınlar. Askerliğini il merkezinde yapıyorsan sınav günü çarşı izni alır, erken çıkar sınava falan gidersin, ben öyle yaptım. Öteki türlü izin kullanman gerekebilir. Ayarlayabilirsen sınavın olduğu haftasonu için evci izni ayarlamak daha mantıklı ama. Ben Tatvan'da yaptım askerliği, kimseyi oraya kadar yorasım gelmedi. Benim bildigin izinden bile yenio bunlar ozel izin hatta askerlik gununden dusuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Ailede ölüm kalım gibi bir durum olmadıkça özel izin verilmez, en azından 6 sene önce böyleydi. Sonradan mevzuat değiştiyse bilmiyorum, millet bokunu çıkartmasın diye normal izin kullandırıyorlardı bizde. ÖSS'ye ilçede girdim, sabah 1 saat erken çıktım kapıdan sadece. Yabancı dil sınavına da girdim, ama Tatvan'a sınav merkezi koymamışlar. Bitlis'e gideceğime memlekete giderim diyerek memleketi gösterdim sınav merkezi olarak, paşa paşa da gidip iznimi kullandım 10 gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 uzun dönem askerlik yaparken 3. ayında üniversiteyi bitirip yd.subay statusune gecen adam var sınav için izin veriyorlar. Eğitim şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar