Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 2005 e hangi içkiyle gireceksiniz? Ben JB Red Label üzerinede Votkamelon gidicem... Nişantaşında sürünen biri görürseniz benim :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60) [Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 31 Aralık 2004 11:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Votka Martini , Yesil Zeytin Yanındada Az Balıketli Bir Hatun eheheh :D[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle) Websitesi:http://www.darkage.gen.tr
Mave Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 her sene niyetLenirim ama daha bir şampanya patLatmak nasip oLmadı :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 su, kola[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 70'lik export yeni rakı....Bİ-TE-CEK :)[signature][hline]rtc
Mave Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 ya bu arada bişi sorucam size evde 1980 den kaLma viLLa doLuca var , posa feLan yok içinde ama içsek bişey oLur mu ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: Mave, 31 Aralık 2004 11:40 tarihinde demiş ki: ya bu arada bişi sorucam size evde 1980 den kaLma viLLa doLuca var , posa feLan yok içinde ama içsek bişey oLur mu ? olmas ben 37 yıllık sarap ictim fıstık gibiydi.. sarap eskidikce deger kazanır ve tadı daha güzel olur.. hll olsun iççççç götürrr...[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle) Websitesi:http://www.darkage.gen.tr
Mave Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 ya tamam eskidikçe güzeL oLuyo ama bazıLarı diyo ki şarabı bekLetmek için özeL üretiLmiş oLması gerekiyo. Şimdi bunun üzerindeki kağıtta okunmuyor etmiyor , son kuLLanma tarihi feLan diye bişeyde buLamadım. 2005 i görmeden gitmeyeLim mazaLLah :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 tabiki bira.[signature][hline]Lathor Wyrm :)
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Her sarap eskitilmez benim bildigim, ayrica eski sarabi saklamasini bilmezseniz mundar olur.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Demise Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Walla biz ne buLursak içme taraftarıyız.Ama içimizden şöLe BehLiys ve Jack amcada oLur böLe amaaaaannnn dikLe şişeyi kraLLar gibi.Sora para durumuna göre gecenin bitimine doru köpek biLe öLdürebiLirz yani.Güzel Marmara amannnn :D[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise
Mave Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 işte sorun orda zaten , pederde hatırLamıyo aLırken eskitmek üzere mi aLmış yoksa o gün tüketmek için mi ama mantarında feLan bişey yok , içinde posa da yok , seneLerdir de yatık haLde duruyo , geL gör ki açıp içmek biraz korkutuyo :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
SorrowfullMoon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 tabiki hersey!! Şampanyasız yıLbaşı oLmaz ama cuLsuz oLdunmu biranın köpüğüne kaLıosun :) Ne oLursa oLsun içmeLi yıLda bir kez eğLenmeLi :P * Espriden dolayı kusar bööğğğ * PS:Önünüze ne geLirse içmenizi diLerim.. Ehe iyi yıLLar...[signature][hline] Bay ChatLakda Demise buarada :D
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 rakı ya da tekila hayatımda tekila içmedim ama merak ediyorum çokca[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mave Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 biz bi sene 2 tane oLmeca aLıp topLanmıştık. 10 - 12 kişi feLandık. sonra sırayLa desteden kağıt çekip küçük çekene shot yaptırmıştık. ben o geceye kadar hayatımda hiç tekiLa içmemiştim ama o gece 12 tane shot yaptım , sonuç bayıLdım :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
bayat Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Smirnoff Export Strength, nasilmis bakalim.[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru.
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 yaw bi tane kokteyl sitesi vardı bayapa ünlü hangi siteydi o ?? 4 oldu =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 zemzem suyu.. ee diğer tarafı garantiye almak lazım.. yanlız isa ile ilgili bir güne zemzem suyu içerek girmek ne kadar çelişkili bir durum oluşturur bilemem..[signature][hline]vurun tuşlara vurunda birinci yapın prawler'ı, vurun tuşlara vurun...AAL'05 [Bu mesaj nedanko tarafından 31 Aralık 2004 12:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 O_o[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Tekila + Margarita Mix süper oluyo ya Gerçi Nişantaşı Sokak Partisine gitcem, ordan da gideriz bi yerlere işte, ortama uygun bişiler içerim =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse "I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 yeniyıl isayla ilgili deil isanın dogumgunu yeniyıldan önce 24 du mu 26 sı mı neydi tam hatırlayamıorum.
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: nedanko, 31 Aralık 2004 12:42 tarihinde demiş ki: zemzem suyu.. ee diğer tarafı garantiye almak lazım.. yanlız isa ile ilgili bir güne zemzem suyu içerek girmekde ne kadar çelişkili bir durum olur bilemem.. Nedanko, Christmas isa ile alakalıdır, 24-25 gecesidir. Yılbaşı bir yılın dönümü olarak kutlanır, İsa'dan alakasızdır.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse "I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 evet biliyorum ama sonuçta yeniyıl isa ile igili hristiyanlarla ilgili.. Zaten o zaman isanın doğumgünü derdim..[signature][hline]vurun tuşlara vurunda birinci yapın prawler'ı, vurun tuşlara vurun...AAL'05
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 İsa'nın sünnet günü olarak anılıyor..[signature][hline]vurun tuşlara vurunda birinci yapın prawler'ı, vurun tuşlara vurun...AAL'05
Öne çıkan mesajlar