Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yılbaşı ve İçki Tercihi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2005 e hangi içkiyle gireceksiniz?

Ben JB Red Label üzerinede Votkamelon gidicem...

Nişantaşında sürünen biri görürseniz benim :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır.
[/b]

Wow:Hordish Manner

Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60)

[Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 31 Aralık 2004 11:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
her sene niyetLenirim ama daha bir şampanya patLatmak nasip oLmadı :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
ya bu arada bişi sorucam size
evde 1980 den kaLma viLLa doLuca var , posa feLan yok içinde ama içsek bişey oLur mu ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
said:
Mave, 31 Aralık 2004 11:40 tarihinde demiş ki:
ya bu arada bişi sorucam size
evde 1980 den kaLma viLLa doLuca var , posa feLan yok içinde ama içsek bişey oLur mu ?

olmas ben 37 yıllık sarap ictim fıstık gibiydi.. sarap eskidikce deger kazanır ve tadı daha güzel olur.. hll olsun iççççç götürrr...[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901
Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi
Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)
Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle)
Websitesi:http://www.darkage.gen.tr
Mesaj tarihi:
ya tamam eskidikçe güzeL oLuyo ama bazıLarı diyo ki şarabı bekLetmek için özeL üretiLmiş oLması gerekiyo.
Şimdi bunun üzerindeki kağıtta okunmuyor etmiyor , son kuLLanma tarihi feLan diye bişeyde buLamadım.
2005 i görmeden gitmeyeLim mazaLLah :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
Walla biz ne buLursak içme taraftarıyız.Ama içimizden şöLe BehLiys ve Jack amcada oLur böLe amaaaaannnn dikLe şişeyi kraLLar gibi.Sora para durumuna göre gecenin bitimine doru köpek biLe öLdürebiLirz yani.Güzel Marmara amannnn :D[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist
I'm living for my own Demise

Mesaj tarihi:
işte sorun orda zaten , pederde hatırLamıyo aLırken eskitmek üzere mi aLmış yoksa o gün tüketmek için mi

ama mantarında feLan bişey yok , içinde posa da yok , seneLerdir de yatık haLde duruyo , geL gör ki açıp içmek biraz korkutuyo :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
tabiki hersey!! Şampanyasız yıLbaşı oLmaz ama cuLsuz oLdunmu biranın köpüğüne kaLıosun :) Ne oLursa oLsun içmeLi yıLda bir kez eğLenmeLi :P

* Espriden dolayı kusar bööğğğ *

PS:Önünüze ne geLirse içmenizi diLerim..

Ehe iyi yıLLar...[signature][hline] Bay ChatLakda Demise buarada :D
Mesaj tarihi:
biz bi sene 2 tane oLmeca aLıp topLanmıştık.
10 - 12 kişi feLandık. sonra sırayLa desteden kağıt çekip küçük çekene shot yaptırmıştık. ben o geceye kadar hayatımda hiç tekiLa içmemiştim ama o gece 12 tane shot yaptım , sonuç bayıLdım :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
yaw bi tane kokteyl sitesi vardı bayapa ünlü hangi siteydi o ??

4 oldu =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
deviantART
Mesaj tarihi:
zemzem suyu.. ee diğer tarafı garantiye almak lazım..
yanlız isa ile ilgili bir güne zemzem suyu içerek girmek ne kadar çelişkili bir durum oluşturur bilemem..[signature][hline]vurun tuşlara vurunda birinci yapın prawler'ı, vurun tuşlara vurun...AAL'05

[Bu mesaj nedanko tarafından 31 Aralık 2004 12:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
nedanko, 31 Aralık 2004 12:42 tarihinde demiş ki:
zemzem suyu.. ee diğer tarafı garantiye almak lazım..
yanlız isa ile ilgili bir güne zemzem suyu içerek girmekde ne kadar çelişkili bir durum olur bilemem..

Nedanko, Christmas isa ile alakalıdır, 24-25 gecesidir. Yılbaşı bir yılın dönümü olarak kutlanır, İsa'dan alakasızdır.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

"I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen
  • Yeni Oluştur...