codename_curse Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Tamam anladık geçiyok YTL de amaç nedir Eski TL nin yazılmasına biz o kadar salakmıydık[signature][hline]"Reha acı var mı acı" Erman Toroğlu "Ermancığım hava sıcak oralar nası?" Rehanın cevabı
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Admin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 bu sorunun cevabını veremiyosan zaten pekde zeki deilsin ozm herkes bi einstein da değil?[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * *
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 dynamick haklı bu sorunun cevabını einstein bile verirdi sen nasıl veremezsin..[signature][hline]öttürürüm
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 bi tane yeni varsa bide eski vardır demi. einstein böle demişti geçen kahvede ondan kaptım yoksa salağım ben[signature][hline]i love this game! youth only zone!
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 adam fizikle fazla uğraşmış belli nickten zaten ağırlıksız makaralar felan bozmuş seni.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 alışveriş daha kolay olsun diye[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Lucas Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 direk tl diye çıkarsalardı nolurdu düşünsene bi,adam eski hesapla 10 milyon diyicek senin yanında 10 lira var dağılıp kalıcan orada :)[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Albert Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 yanlis hatirlamiyorsam 2 sene sonra TL'sina geci$ olacakmi$. bide onun icin yeni paralar bas ehahe. 10 yil surer bu para degisim olayi.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Rexar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 yaw einstein olmak ya da olmamakla ne alakası var anlamadım. bilmiyor sebebini sormuş vatandaş. sen onlara bakma arkadaşım. 2005'in sonuna kadar YTL'nin yanında ETL de tedavülde olacak. geçişte sorun yaşanmaması için. o yüzden iki fiyat birden yazma mecburiyeti var.
Öne çıkan mesajlar