paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Kuzey osetyadaki okul baskınını hatırlarsınız 100lerce çocuk öldü bu eylemi kim üstlenmişti?[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 İslambuli Tugayı Çeçen lider Şamil Basayev'de üslenmiş. aralarındaki ilişkiyi bilmiyorum.[signature][hline]i love this game! Akvaryum Tutorial [Bu mesaj Fistan tarafından 29 Aralık 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Fistan tarafından 29 Aralık 2004 23:35 tarihinde değiştirilmiştir]
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 ismi ne bu tugayın[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
Slat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 hayrola gece gece nerden esti şimdi? :)[signature][hline]Touch of death is never gentle...
screamer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Bende yine biyer basıldı zannettim[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 internette soru çözüyorumda :)[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
sheref Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 şerefsizler bastı...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
screamer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Genelde o soruların 60 sn süresi olmuyor mu[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 süreli deil de cevabı biri verse memnun olcam arıyorum arıyorum bulamıyorum dellendim diebilirim:D[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 şamil basayev abijim[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Head Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 olm varya , yıkarım lan bu adamları ne çocuk öldürüyo bunlar ya. bizim okulu bassalar ağızlarını döverim[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 süreli olanlarda biri speed çalıştırıyodu en düşük seviyeye getiriyodu 30sn süre oluyodu 5dakika. eğer soru çözen varsa bi denesin. yarılmıştım olaya.[signature][hline]i love this game! Akvaryum Tutorial
ExhaulteD Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 sizde farkettinizmi Bu olayin ustu kapandi gibi olayin yasandigi donemlerde 1 numarali haberken 4-5gun sonra olay hakkinda neredeyse 1 haber bile yapilmadi ilginc[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 eet tersine speed çalıştırıyodum bende bide şu penguene baseball topu muamelesi yapılan oyunda da işe yarıyodu o. O baskınla ilgili de ne olduğu tam olarak ortaya çıkmadı hakikaten. çeçenlerin böyle bşieyi yapması saçma sapan bşiey bunun arkasında dış güçler var. tr-rus ilişkileri baltalansın diye yapıldı dediler ama çok saçma daha ziyaret belli değilken sokuldu denildi patlayıcılar. uzun vadeli dünya düzeni belirleme politikalarından birisi için gerekliydi muhtemelen ve gereği görüldü malesef.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
yevaud Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 ee rusya deli gibi bi baskınla içerde olan kim varsa öldürünce hemen üstünü kapattılar olayın ayriyetten içerdekileri çeçenler değil ruslar öldürdü aynı tiyatro baskınında olduğu gibi hatırlarsanız ordada içeri gaz verip gebertmişlerdi herkezi[signature][hline]1 milyon e-kart kampanyasına sende katıl www.tev.org.tr/
tunch Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 operasyonda rezil olunca ve bir çok kişinin ölümüne neden olunca paşa paşa üstünü kapattılar. paşa paşa da türkiyeye geldiler.[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!
Toledor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Ntvmsnbc sitesindeki sorularda vardı galiba bu. Baya kazık geldi bana sorular=)
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 hehe ben hepsini yaptım kazanmasam bile hakikaten bilgimi geliştirmeme çok yardımcı oldu bazı soruların cvplarını tam anlamıyla bulsamda bazı soruları neden-sonuç ilişkisiyle buldum hakikaten tavsiye ederim[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 yeniden bastı sandım[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
aladdin_64 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 arkadas onlar yüzlerce ceceni yerinden yurdundan haksız yere cıkarıyor unutma bir kediyi ne kadar köşeye sıkıştırırsan o kadar cırmak yersin[signature][hline]
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 neler olduğunu konusunda yeteri kadar bilgili değiliz çoğumuz[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Teddy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Düşünün sizin çocuğunuzu ve haksiz yere gelip öldürüyorlar siz de ayni aciyi bu işi yapanlarinda çekmesini istemez misiniz? Iyy olurmu öyle şey onlar çocuk demeyin olur...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Öne çıkan mesajlar