Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çeçen terör eylemcilerinin okul baskını

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kuzey osetyadaki okul baskınını hatırlarsınız 100lerce çocuk öldü bu eylemi kim üstlenmişti?[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır"
:hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
Mesaj tarihi:
İslambuli Tugayı
Çeçen lider Şamil Basayev'de üslenmiş.
aralarındaki ilişkiyi bilmiyorum.[signature][hline]i love this game!
Akvaryum Tutorial

[Bu mesaj Fistan tarafından 29 Aralık 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Fistan tarafından 29 Aralık 2004 23:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
internette soru çözüyorumda :)[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır"
Mesaj tarihi:
süreli deil de cevabı biri verse memnun olcam arıyorum arıyorum bulamıyorum dellendim diebilirim:D[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır"
Mesaj tarihi:
olm varya , yıkarım lan bu adamları
ne çocuk öldürüyo bunlar ya.

bizim okulu bassalar ağızlarını döverim[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Mesaj tarihi:
eet tersine speed çalıştırıyodum bende bide şu penguene baseball topu muamelesi yapılan oyunda da işe yarıyodu o.

O baskınla ilgili de ne olduğu tam olarak ortaya çıkmadı hakikaten. çeçenlerin böyle bşieyi yapması saçma sapan bşiey bunun arkasında dış güçler var. tr-rus ilişkileri baltalansın diye yapıldı dediler ama çok saçma daha ziyaret belli değilken sokuldu denildi patlayıcılar. uzun vadeli dünya düzeni belirleme politikalarından birisi için gerekliydi muhtemelen ve gereği görüldü malesef.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Mesaj tarihi:
ee rusya deli gibi bi baskınla içerde olan kim varsa öldürünce hemen üstünü kapattılar olayın ayriyetten içerdekileri çeçenler değil ruslar öldürdü aynı tiyatro baskınında olduğu gibi hatırlarsanız ordada içeri gaz verip gebertmişlerdi herkezi[signature][hline]1 milyon e-kart kampanyasına sende katıl
www.tev.org.tr/
Mesaj tarihi:
hehe ben hepsini yaptım kazanmasam bile hakikaten bilgimi geliştirmeme çok yardımcı oldu bazı soruların cvplarını tam anlamıyla bulsamda bazı soruları neden-sonuç ilişkisiyle buldum hakikaten tavsiye ederim[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır"
Mesaj tarihi:
Düşünün sizin çocuğunuzu ve haksiz yere gelip öldürüyorlar siz de ayni aciyi bu işi yapanlarinda çekmesini istemez misiniz?
Iyy olurmu öyle şey onlar çocuk demeyin olur...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
  • Yeni Oluştur...