dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Daha önce sormuştum şöyle bişey http://forum.paticik.com/read.php?32,7215715,7218361#msg-7218361 sonunda buldum bellevue residence beşiktaş'ta jatomi var havuz vs çok güzel yer head office'leri oradaymış zaten. neyse gittim bi gaz zaten uzun zamandır da arıyordum ancak çok pinpirikli bir adam olarak çok kötü yorumlar okudum hakkında. Mekan güzeldi cuma iş çıkışı gittim iş yerime yürüyerek 10dk neyse 2100 TL 13 ay üyelik veriyor. şimdilik 160 TL 1 ay deneme olarak verdim ancak sözleşme imzalamadım ve kredi kartı da limiti çok az olan bi kart verdim. bazı yorumlar okudum tırstım. bir kere üye yapınca kitliyorlarmış yıllık üyeliği falan Gitmek istiyorum ama o gazdan kurtulunca hala ulan çok para mı vs diye düşünmüyorum da değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Biz de hanimla yeni basladik spora. Essporto metro city. Eger yakinlardaysan tavsiye ederim biz mutluyuz. Cok olmadi 3 hafta oldu gerci ama iyi. Acik alani da varmis tabi bize nasip olmadi henuz. Bilmiyorsam bak derim. Tabi bence spor salonu ise degil eve yakin olmali ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar