Sanrey Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 selam arklar, istanbulda paticik bulusmasi ayarlamaya ne dersiniz? ben sahsen eski arklarimi ozledims. bi bulusup gorusmek isterim, cok oldu konusmayali onlarla :( ayrintilari konusup bi kesin tarih ve saat belirlesek mesela bu hafta 27si cumartesi taksim g.saray onu gibi? ne dersiniz? bi yerlere gider geyikler cevirir, egleniriz bo bol eskisi gibi?[signature][hline]Kalan yalniz kalirsa, giden insafsiz demektir.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 damlayabilirim[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
athea Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 sanreeeeeey =] amma uzun zaman olmus ya, sevindim mesajini gorunce keske yapabilsek eksi gunlerdeki gibi bi bulusma daha ama ben ancak subatta bi hafta falan gelebilicem tr'ye =/ size iyi eglenceler diyim, **firk** yapim uzaktan =p
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 çok içten ve duygusal bi bulusma cagrisi olmus sanrey :) mendilleri falan da getirmek lazim galiba :)[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Bunu bende düşünüyordum. Mümkün.[signature][hline]I'm lunatic.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ne duruyoruz o zaman had, bakalım seçin anadılı yaka sımı yoksa avrupa yakası mı? bu sefer de sanrey zirvesi yapıyoruz :)[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada
Gladric Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ömer sen ordaysan kesin gelirim :) Tanis SS[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 Dark Thorne
Suark Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 kar olmassa bizim burda yani yol acıksa bende gelriim ama yer varmı ki?hani eski arkadaş deilim ya :).[signature][hline] Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından değiştirilmemiştir Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından ellenmiştir löp
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Para olursa neden olmasın? Alexi çekerse hayhay :-P[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 belki bende gelirim :) ( chip da yabani )[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."
golgotha Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 neden olmasın[signature][hline]fantastik kuntastik
Head Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 gelirim.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
Sanrey Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 tekrar selam herkese :) Ne guzel msglar atmisiniz ole sevindim ya ;) O zaman eger havalar duzelirse bu haftasonu icin bi yer ve tarih belirleyip forum acariz isteyenler, gelebilenler gelir egleniriz ;) kesin yer ve saatle ilgili yeni forum acicagim belirlenince k.i.bakin...[signature][hline]Kalan yalniz kalirsa, giden insafsiz demektir.
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 seve seve gelirim[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue
Empo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 aa sen yasıomusun?[signature][hline]E.P
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Can güvenliğim söz verilse bende gelirim valla :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Tauren Shaman
Öne çıkan mesajlar