Hmm Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Arkadaslar İlk Once Denize Buyu Atma Olayina Gelgelelim.Threadlarda Beni tatmin edicek yada Aklima YUaticak bisey bulamadim.Ben Arama Butonuna basmadan Thread Hiç acmam. Type sinin t_weater olarak ayarladım ancak olmadi bunu Nasıl onleyebilirim.veya Soyle diyim Hangi scpde nasil bir event veya tragerla.. Ikıncı olarak olu hayvana Buyu atma.Poi kasma vs. Evlerde Ust Kattan Altta Alt Kattan uste buyu atiliyor Nasıl Cozebılırım. Gz ye Balron Atilmasini nasıl engelleye bılırım.Altını cizerim gz ye.gz de deil.Yanı Gz ye summon atılıp gardlanıp cok iyi kill ve karma kasılıyor. Bir Yeri Kazdigimda hemen elime Fisingpollu aldiggimda Fish yada fish tutarken elime Kazma aldigimda Direct İngot dusuyor nasıl engelleyebılırım.Yani timer ayarına O action bitmeden digerine baslanmaz nasil eklerim EN ONEMLISI OLAN da.Threadda Yazılmıs An mani kalvas bugu nasıl fixlenir bunu table_x deki yerine Koydugumda buyu atılmıyo direct fizzle..; if ( == 1) // Clumsy if !(() || () || ()) skill fail else spell_say Uus Jux mg1 endif Ancak Bu sekilde Her yapisin fizzle vs vs.Buna kesin Cozum Ariyorum.Yardimlariniz icin en azından Konu ile ilgilendiginiz icin tesekkurler. Threadlari kesinlikle arastirdim denedim olmadı.Bunlarin disindada vardi fixledim.Iyı gunler...
Hmm Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Hadi ama Patiler Yardim edebilicek Yokmu.Pati Birligi Savunması Bilgi Paylasimi nerdee :) Ozur dilerim yani bu threadı acmakta tereddutlendim.Yine tepkı alıcagım kesın ama ARAMAYI her zaman kullanıyorum.cokta isime yaradı.Ama Iste bunlar tatmın edecek veya duzgun bi cvp bulamadım.Hngi evente ne ekleebılırım biri help pls...
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 if ( == 1) // Clumsy ELSEIF !(( || ( || () skill fail else spell_say Uus Jux mg1 endif[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!|
Hmm Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Anladımda Bu sekilde Spell_say cikmiyor. aynen dedıgını koydum.ayricadigerleri icin ne cozum olabılır...
Hmm Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 poi atmayi halletım if (==1) if (=<0) act.remove sysmessage Cik cik cik! endif endif bu sekılde olcak bilmeyenler bakmista olur
Albert Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: Black_Lupin, 31 Aralık 2004 14:57 tarihinde demiş ki: if ( == 1) // Clumsy ELSEIF !(( || ( || () skill fail else spell_say Uus Jux mg1 endif illa if ( bla bla) sysmessage hede return 1 elseif ( bla) return 1 seklinde yapmak zorunda degilsin ki? if ( <= 40.0) if ( <= 40.0) src.sysmessage Olmaz oyle. return 1 endif endif seklinde de yapabilirsin ;)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Hmm Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 math ne alaka :) benım sorunlar hala cozulemedi....
Albert Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 dur bekle, sanada cevap hazirliyoruz :)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Buyrun bakalım test edilmiş onaylanmış :) Code; // spell freeze time if ( == 1) // Clumsy if !(() || () || ()) skill fail else spell_say Uus Jux mg1 endif elseif ( == 2) // Create food if !(() || () || ()) skill fail else spell_say In Mani Ylem mg1 endif Kolay gelsin. edit:smile kafam girsin[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak [Bu mesaj Xharloan tarafından 31 Aralık 2004 17:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Albert Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 suya buyu atilmasini su sekilde engellersin [events e_math] on=@spellcast if ( == t_water) if ( == id(s_earth_elemental)) src.sysmessage Su uzerine buyu atamazsiniz. return 1 endif endif $oyle bir event hazirlarsan sanirim sorunun cozulur.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Öne çıkan mesajlar