Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık US account

ufaqliq

Öne çıkan mesajlar

Guinevere
Barbaros - Minstrel (ML5) 3L8 vede Legandry Tailor. Evi var Shades of Mist, Harpy Cloack, Phoebus' Harp, Belt of Sun, Malice Axe, Oglidard's Belt, Crocodile's Tears Ring, Mad Scalars vede Epic Armor.
Tetikci - Scout 700 Alchemist. Shades of Mist, Traitors Dagger, Fool's Bow, Braggart' Bow, Winged Helm, Mariasha's Sharkskin Gloves, Belt of Sun.
Testere - lvl47 Necromancer

Account aktif yani hala oynuyorum vede serverın en iyi guildlerinden birisinde. Satma nedenim ise WoW'a geçmek yada sıfırdan başka bir ırkta başlamak çnük artık albion oynamaktan sıkıldım. Şu anda oynayabilirsin diyecekseniz başka ırkta ama hazırda karakter varken başka yerde oynamak koyuyo :)[signature][hline]Guinevere - Barbaros
Guinevere - Tetikci
Guinevere - Testere

[Bu mesaj ufaqliq tarafından 10 Aralık 2004 10:32 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj ufaqliq tarafından 10 Aralık 2004 10:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Lancelotta olsa bunlar biraz daha az bi paraya alırdım da lancelotta olmayınca olmuyo işte hehe[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ne diyim haklısın. Aslında o kadar az degil üçüncü en kalabalık server ama ben bile Lancelot Thidranki'yi tercih ediom :) Peki bişi sorcam bekli birisi satmıştır. Hiç eBay'den account satan varmı aranızda?[signature][hline]Guinevere - Barbaros
Guinevere - Tetikci
Guinevere - Testere
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...