Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Efendim Pazartesi akşamı aniden arkadaşın baskıları sonucu kararı verilen ve Salı günü çıkılan tatilin bazı fotoğraflarını koydum. Açıkçası bayağı bir düşündüm tatile gittiğim insanların fotolarını koysam mı diye de hoş olmaz tabii ki diye düşündüm ve sadece kendi fotolarımı koydum ( gene adımız megalomana çıkacak ama neyse) Aşağıdaki fotoğrafta pudralanmış ve sulanmış Prawler'ı görüyorsunuz.Kızları buzla uyandırmıştık bizden öç almak için üzerimize pudra döktüler o da kesmedi damacana su döktüler.Biz de onları damacanayla yıkadık.Her yer sırılsıklam oldu yerler falan rezalet olmuştu yani Bu Avşa'da tanıştığım sevgi meleğimiz İrfan Abi'mizle bir fotoğrafımız.. (İrfan Abi birşey demez de resim olayına diğer arkadaşlarım rahatsız olabilir) Bu da balkonda çekilmiş bir fotoğrafım. Hayret gülmüşüm nası olduysa Burda da avşa adasını yakıp kavuran genci görüyorsunuz[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür[Bu mesaj Prawler tarafından 12 Temmuz 2004 20:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 biraz küçük mü görüyoruz ne?[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night...
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 büyüttüm[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 sakallı praw vs. cillop praw sakallı wins bence... :D[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night...
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 genelde cillop wins diyorlar ama[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 ulan olm sen iyice kilo almıssınya tombiş[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Eternal
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 2-3 kilo verdim ya ne kilo alması yanlış gördün herhalde[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: Prawler, 12 Temmuz 2004 20:48 tarihinde demiş ki: 2-3 kilo verdim ya ne kilo alması yanlış gördün herhalde Hayır prawler sen tombişsin[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Eternal
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 tamam biraz toplu olabilirim tığ gibiyim demiyorum ama şişmanlamadım kilo verdim[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 abi o sıcakta nası o gömlek t-shirt kombinasyonununu giydin?[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Emaleth, 09 Temmuz 2004 17:44 tarihinde demiş ki: evet
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 tşört kısa kollu çok rahatsız etmiyordu[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 İnsan biraz kumsal resmi falan koyar adam paso kendini çekmiş ne biliim denizi çek böle gün batarken kumsalları çek gün batmazken hatta en aktif zamanında :P
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 al seni mi kıracam be..[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 avşa ne menem biyerdir bi anlatın bilgilenelim abim gidicekti belki nedir ne diildir arkasına takılırım ben de belki[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 ühühüh:(bi anda tatil yapasım geldi üühüh:( bende istiom yaw :([signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 PRAWLER AVŞARLA! diye okuyan var mı başlığı??? *!Camdan atlar* Aferim ortagım,gez toz..Össden sonra yakışır wallaha... Ps: Hatun göremiyorum resimlerde? ehe[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004]
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: shapshal, 12 Temmuz 2004 21:19 tarihinde demiş ki: avşa ne menem biyerdir bi anlatın bilgilenelim abim gidicekti belki nedir ne diildir arkasına takılırım ben de belki ya yanında hatun yoksa gidilesi bir yer gibi gelmedi. Çok fazla var sap orda[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesela ? =) hehe.[signature][hline]Nerden bileyim aşık olmamaya çalışmanın zaten aşık olmak olduğunu.
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 emrah avşada :p aslanım praw[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 emrah deme eski düşmanım emrah deme :P Mumi icq ya gel atayım kızla resim.. Buraya koyacak halim yok ya[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 praw geçen sene sen daha bi karizmatiktin sakallar gitmiş olay bitmiş hı :P[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill...
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 sakallarla ilgisi yok össden dolayı bence.jöle işine tekrar giriş bence praw[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 girişeceğim zaten[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 ben prawler avsarda dıye okudun dedım hulya avsara mı cıkıyor falan oldum[signature][hline]===>Metall<===
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 lama yalvardı hülya avşar çıkalım diye ama dedim sen kalitesizsin olmaz :D[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Öne çıkan mesajlar